Ambitiemonitor

Dé gespreksstarter om structuur te geven aan ontwikkeling voor de medewerker, het team en de organisatie!

Resultaat :
-Structuur in ontwikkelen
-Verbinden met je medewerker
-Vitaliteit op de agenda
-Terugdringen van ziekteverzuim

Neem contact op

Het Ambitiehuis Delft-Westland

“Mijn missie is het leven in organisaties en bedrijven gezonder en gelukkiger te maken. Mensen geven waarden aan werk en werk geeft waarden aan mensen. De juiste mensen in je bedrijf houden is een must om succesvol te zijn. In een wereld die sneller wordt en werken meer en meer op afstand is van elkaar, wil ik verbinden en bedrijven ondersteunen in groei door ontwikkeling van medewerkers strategisch uit te rollen.

Als de doelen van het bedrijf in lijn worden gebracht met de talenten, persoonlijke drijfveren en ambities van de medewerkers én het HR beleid dit ondersteunt, dan wordt de organisatie “the best place to work!

Ik hou van duidelijke taal, aanpakken en op een positieve en enthousiaste wijze structuur neerzetten in het ontwikkelen van medewerkers. Elke stap is er één en draagt bij aan het in beweging blijven om ambities waar te maken! Het gaat over het continue proces van leren en presteren. Gezien je werk vaak een groot onderdeel is van je week…waarom zou je hier dan geen aandacht voor hebben?!”.

Femke Kouwenhoven

Op weg naar een gezondere leefstijl!

Maak een afspraak in onze online agenda. Of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Afspraak maken

Deze bedrijven zijn fit voor de toekomst

vitaliteitsprogramma samen fit
Download de brochure