Contact

Maak een afspraak

Benieuwd wat Westland-Gezond voor jou kan betekenen? Vul het  contactformulier in voor een vrijblijvend informatiegesprek. Een gedeeltelijke vergoeding voor de diëtist is in vrijwel alle gevallen mogelijk via de basisverzekering en/of aanvullende verzekering.

Hoofdlocatie met training studio: Honderdland 221, Maasdijk
Locatie spreekuur: Buijs Ballotstraat 1, ‘s-Gravenzande (The Gym)
Locatie spreekuur: Anthony van Hobokenstraat 8-10 Rhoon (Zorgcarrousel Albrandswaard)

Direct een online afspraak maken in Maasdijk, ‘s-Gravenzande of Rhoon? Dit kan in de online agenda. Je kunt ook een mail sturen naar info@westland-gezond.nl.

Corona update 18 mei 2020 

Op onze nieuwe locatie in Maasdijk (Honderdland 221) hebben we voldoende ruimte om afstand te houden en aan de maatregelen te voldoen.

We willen je vragen de maatregelen te nemen die de verspreiding van het coronavirus voorkomen:

  • – Was je handen regelmatig met water en zeep
  • – Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • – Gebruik papieren zakdoekjes
  • – Geen handen schudden
  • – Blijf thuis als je verkoudheidsklachten krijgt
  • – Houd 1,5 meter (twee armlengtes) afstand van elkaar

 

Daarnaast vragen we je alert te zijn op klachten die kunnen duiden op het coronavirus (koorts en luchtwegklachten zoals hoesten, verkoudheid, niezen of kortademigheid). Mocht je deze klachten ervaren dan vragen we je om dit bij ons via mail of telefonisch aan te geven. De afspraak zal dan telefonisch doorgaan. Als je het niet prettig vindt om de afspraak face-to-face te hebben bij ons op locatie Maasdijk dan is de afspraak telefonisch mogelijk.

* Hoofdlocatie Maasdijk

De voedingsdeskundigen/diëtisten en Personal Trainers voor Maasdijk, ‘s-Gravenzande, Hoek van Holland, Monster, Poeldijk, Honselersdijk, Naaldwijk, de rest van het Westland, Maassluis, Maasland, Rhoon, Portugaal en Hoogvliet.

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Bericht: