Kinderdiëtist

Kelsey Heezen-Picauly heeft zich gespecialiseerd in voeding bij kinderen

Kinderdiëtist

Naast de volwassen doelgroep ziet onze kinderdiëtist ook kinderen op consult (0-18 jaar).

Graag kijkt ze samen met ouder en kind hoe een gewicht bereikt kan worden dat beter past bij de lengte en leeftijd. Daarnaast optimaliseren we de voeding gericht op voldoende voedingsstoffen, vitaminen en mineralen, ook lettend op de groei en ontwikkeling.

Hierbij wordt rekening gehouden met de wensen van ouder en kind, maar ook de fase waarin het kind zich bevindt. Want een kind moet wel kind kunnen blijven!

geen verwijzing nodig

Ouder en kind kunnen zonder verwijzing bij ons terecht en er kan gelijk gestart worden. De begeleiding begint met een eerste gesprek van 1 uur en 15 minuten waarin we kennis maken, de situatie bespreken en vastleggen en een plan opstellen voor de komende weken.

Dit zal vooral in overleg gaan met zowel ouder als kind. Hierna zal er naar behoefte afspraken van 30 minuten worden gepland om te kijken hoe het gaat en waar nog hulp bij nodig is.

Voedingsbegeleiding bij kinderen wordt 3 uur vergoed vanuit de basisverzekering. Hiervoor geldt een eigen bedrage van circa 15 euro per uur afhankelijk van verzekeraar. Bij kinderen wordt geen eigen risico in rekening gebracht.

Gespecialiseerd

Kelsey Heezen-Picauly is kinderdiëtist heeft zich gespecialiseerd in voeding bij kinderen

‘Ik ben een enorme voorstander van begeleiding en adviezen voor het hele gezin waarin het kind centraal staat. Een kind moet kind kunnen blijven en het moet leuk zijn voor iedereen.’

resultaten

Ik ben erg tevreden met de begeleiding van Kelsey. Ze heeft me op een leuke en gezonde manier geholpen om snel mijn gewenste resultaten te bereiken en te behouden. Kelsey houdt alles goed in de gaten en geeft waardevolle tips. Ze blijft ook motiveren en doorvragen, en het is geen probleem om hulp te krijgen tussen de afspraken door. Via WhatsApp kun je gemakkelijk vragen stellen of advies vragen, en er wordt snel gereageerd. Kelsey is vriendelijk maar duidelijk, precies wat ik nodig had. Dank je wel! Ik zal jullie zeker aanbevelen aan mijn kennissen die ook hun levensstijl willen veranderen.
Mariusz Kronhof
Mariusz Kronhof
2024-03-13
Leuk, gezellig en bekwaam team dat graag met je meedenkt hoe je fitter én gezonder kan worden. Zijn goed in motiveren en geven leuke afwisselende lessen die heel eenvoudig afgestemd kunnen worden naar niveau van de individuele sporters.
Danny van Aalst
Danny van Aalst
2024-02-22
Fijne mensen met kennis van zaken
Barry Van der helm
Barry Van der helm
2024-02-13
Erg goede diëtiste! Geven je goede voedingsadviezen! En je kan er nog sporten ook!!
Johan dijkxhoorn
Johan dijkxhoorn
2024-01-31
Fijne training op je eigen niveau!
Debby Gardien
Debby Gardien
2024-01-27
Geweldig bedrijf!
Demi van den Berg
Demi van den Berg
2024-01-25
Na een eye-opener in juni ben ik bij Westland Gezond de OCM training gaan volgen en onder de fijne leiding van Yvon en Jennifer ben ik veel fitter en ook al 15 kilo kwijt.
Sylvia Van Riel
Sylvia Van Riel
2023-03-05

Op weg naar een gezondere leefstijl!

Maak een afspraak in onze online agenda. Of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Afspraak maken