Kinderdiëtist

Kelsey Heezen-Picauly heeft zich gespecialiseerd in voeding bij kinderen

Kinderdiëtist

Naast de volwassen doelgroep ziet onze kinderdiëtist ook kinderen op consult (0-18 jaar).

Graag kijkt ze samen met ouder en kind hoe een gewicht bereikt kan worden dat beter past bij de lengte en leeftijd. Daarnaast optimaliseren we de voeding gericht op voldoende voedingsstoffen, vitaminen en mineralen, ook lettend op de groei en ontwikkeling.

Hierbij wordt rekening gehouden met de wensen van ouder en kind, maar ook de fase waarin het kind zich bevindt. Want een kind moet wel kind kunnen blijven!

geen verwijzing nodig

Ouder en kind kunnen zonder verwijzing bij ons terecht en er kan gelijk gestart worden. De begeleiding begint met een eerste gesprek van 1 uur en 15 minuten waarin we kennis maken, de situatie bespreken en vastleggen en een plan opstellen voor de komende weken.

Dit zal vooral in overleg gaan met zowel ouder als kind. Hierna zal er naar behoefte afspraken van 30 minuten worden gepland om te kijken hoe het gaat en waar nog hulp bij nodig is.

Voedingsbegeleiding bij kinderen wordt 3 uur vergoed vanuit de basisverzekering. Hiervoor geldt een eigen bedrage van circa 15 euro per uur afhankelijk van verzekeraar. Bij kinderen wordt geen eigen risico in rekening gebracht.

Gespecialiseerd

Kelsey Heezen-Picauly is kinderdiëtist heeft zich gespecialiseerd in voeding bij kinderen

‘Ik ben een enorme voorstander van begeleiding en adviezen voor het hele gezin waarin het kind centraal staat. Een kind moet kind kunnen blijven en het moet leuk zijn voor iedereen.’

Op weg naar een gezondere leefstijl!

Maak een afspraak in onze online agenda. Of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Afspraak maken