Samen kom je verder dan alleen

1 : 6 Groepstraining

Wil jij het beste uit jezelf halen? Begeleiding krijgen bij het sporten en in een kleine groep resultaten behalen? Dan ben je in onze studio aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist op het gebied van leefstijl en sport.

Je loopt bij ons binnen en kunt in volledige privacy jezelf omkleden in onze individuele kleedkamers. Maak indien gewenst vooraf gebruik van onze cardioapparatuur om warm te worden. Hierna ga je aan de slag met maximaal vijf andere deelnemers. Een van de personal trainers uit ons team werkt met jullie in 45 minuten een volwaardige training af. Daarna kun je natuurlijk met een voldaan gevoel naar huis gaan, of nog even gezellig blijven hangen voor een bakkie, te socializen of gewoon even tot rust te komen van de training.

image

• Individuele kleedruimte voor omkleden en douchen
• Trainen in een kleine groep onder professionele begeleiding
• Drink lekker een kopje thee naderhand
• Een stok achter de deur, want ben je er niet: wij bellen en/of appen je na om je te blijven motiveren
• Periodiek meten van jouw lichaamssamenstelling

Bij onze F.L.I.P. training® word je op alle mogelijke manieren uitgedaagd. Onder andere CrossFit, HIITT, bootcamp, circuit- en buikspieroefeningen worden afgewisseld. Zo werk je aan je fitheid, word je lenigheid verbeterd, werken we aan je kracht(uithoudingsvermogen) en dit alles doen we op een bij jou passende intensiteit.

Fitness – Hoe fit ben je nu werkelijk en wat kun je allemaal bereiken met je lichaam?
Limber – Oftewel: Lenigheid, want hoe leniger je bent hoe lager je risico op allerlei kwaaltjes!
Intense – Je wordt in deze training uitgedaagd om het randje op te zoeken van wat jij kunt.
Power – Voel je sterker er krachtiger door de dag heen.

Onze unieke O.C.M. training staat voor ontspanning, core en mind. We starten de les met een flexibele warming up waar alle spieren worden aangesproken en worden gestretcht. Vervolgens trainen we 20 minuten de core en sluiten de les af met een uitgebreide ontspanningsoefening om weer relaxt naar huis te gaan. Daardoor voel je je niet alleen prettiger, je presteert beter en je raakt zowel fysiek als mentaal meer in balans.

Jouw collega’s op een andere manier leren kennen en werken aan de teambuilding en je conditie? Reserveer een uur met één van onze personal trainers in onze trainingstrainingsstudio. Neem contact op voor meer informatie via info@Westland-gezond.nl of kijk op www.samen-fit.nu. 

Meld je hieronder aan voor een proefles voor een 1 op 6 training.

  Naam:

  E-mailadres:

  Telefoonnummer:

  Maak een keuze:

  Opmerkingen:

  Westland Gezond 2020-2 25

  Op weg naar een gezondere leefstijl!