Groepstraining

Wil jij de juiste sportbegeleiding in een kleine groep? De trainingen zijn afwisselend en uitdagend voor ieder niveau.

Welke training past bij mij?

Wil jij het beste uit jezelf halen, begeleiding krijgen bij het sporten en in een kleine groep resultaten behalen? Dan ben je in onze studio aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist op het gebied van leefstijl en sport.

Momenteel bieden wij de volgende groepstrainingen aan:

  • F.L.I.P. 1 op 6 training
  • O.C.M. 1 op 6 training

Liever personal training? Klik dan hier. Personal training

sporten met westland gezond

F.L.I.P. 1 op 6 training

Bij onze F.L.I.P. training® word je op alle mogelijke manieren uitgedaagd. Onder andere CrossFit, HIITT, bootcamp, circuit- en buikspieroefeningen worden afgewisseld.

Zo werk je aan je fitheid, word je lenigheid verbeterd, werken we aan je kracht (uithoudingsvermogen) en dit alles doen we op een bij jou passende intensiteit.

  • Fitness – Hoe fit ben je nu werkelijk en wat kun je allemaal bereiken met je lichaam?
  • Limber – Oftewel: Lenigheid, want hoe leniger je bent hoe lager je risico op allerlei kwaaltjes!
  • Intense – Je wordt in deze training uitgedaagd om het randje op te zoeken van wat jij kunt.
  • Power – Voel je sterker er krachtiger door de dag heen.

We trainen in kleine groepen om de begeleiding zo optimaal mogelijk te houden en er is plek voor maximaal 6 mensen. We hebben individuele kleedruimte en een douche. Doe jij mee met een proefles?

AAnmelden

O.C.M. 1 op 6 training

Onze unieke O.C.M. training staat voor ontspanning, core en mind. Tijdens de les draaien we rustige muziek. We starten de les met een flexibele warming up waar alle spieren worden aangesproken. Vervolgens trainen we 20 a 30 minuten afwisselende spiergroepen en core en sluiten de les af met een uitgebreide ontspanningsoefening om weer relaxt naar huis te gaan.

Aanmelden

Rooster F.L.I.P. en O.C.M. lessen 

Aanmelden

resultaten

Na een eye-opener in juni ben ik bij Westland Gezond de OCM training gaan volgen en onder de fijne leiding van Yvon en Jennifer ben ik veel fitter en ook al 15 kilo kwijt.
Sylvia Van Riel
Sylvia Van Riel
2023-03-05
Leuk, gezellig en bekwaam team dat graag met je meedenkt hoe je fitter én gezonder kan worden. Zijn goed in motiveren en geven leuke afwisselende lessen die heel eenvoudig afgestemd kunnen worden naar niveau van de individuele sporters.
Danny van Aalst
Danny van Aalst
2023-02-28
Inmiddels sporten we als gezin (2 ouders, drie pubers) al een jaar bij Westland gezond. De trainingen die we overwegend van Kelsey zijn leuk, speels, goed op ieders niveau en er is inbreng voor de kinderen. (wat helpt in de motivatie om te gaan). Ook als een van de kinderen even geen zin heeft, weet Kelsey er wel zo'n draai aan te geven dat we toch met zijn allen eindigen. Al met al hele fijne begeleiding (ook voor voedingsadvies).
Annemiek Verhoeven
Annemiek Verhoeven
2023-02-20
Bij Westland gezond heb ik ervaring met zowel een voedingsadvies traject als met deelname aan de bootwalk. Wat betreft het voedingsadvies werd er goed gekeken naar wat er nodig en mogelijk was. Wanneer iets niet haalbaar bleek, werd er opnieuw gekeken hoe we iets konden aanpakken om het doel te behalen. Het advies was professioneel en deskundig. De bootwalks zijn altijd fijne trainingen die goed weggezet worden. De groep is zeer gevarieerd, maar het is altijd uitdagend voor alle deelnemers. Bij klachten waardoor een oefening niet uitgevoerd kan worden, wordt er in overleg gekeken wat er als alternatief gedaan kan worden. De dames zijn ook altijd enthousiast!
Aileen
Aileen
2021-06-23
Ik doe wekelijks mee met de bootwalk in Rhoon. Echt top, heel fijn en op maat begeleiding. Fijne trainer! Erg enthousiast
Esther Kolpa
Esther Kolpa
2021-06-23
Een lange tijd met PDS klachten gelopen, maar door de perfecte begeleiding zijn m'n darmen weer rustig geworden. Je merkt dat ze veel ervaring en specialisatie hebben met het Fodmap dieet! Blijft niet langer lopen met je klachten Westland Gezond helpt je de goede richting naar een kwalitatief beter leven!
Rob Louter
Rob Louter
2021-06-22
Yvon is een heel fijn mens om mee samen te werken. Ze denkt mee, geeft tips, en is een grote stimulans!
Roos van der Wardt
Roos van der Wardt
2016-11-23
Yvon gaat gedreven en enthousiast te werk. Ze heeft een groot empathisch vermogen en denkt ook echt mee uit jouw oogpunt. Samen zijn we erin geslaagd om dichter bij mijn streefgewicht te komen. Yvon kwam met veel handige tips op de proppen en bleef me aanmoedigen en actief meedenken over oplossingen als het moeilijk werd. Ook via de mail is ze goed bereikbaar en geeft ze graag advies en tips. Als ik het mocht overdoen, zou ik opnieuw voor begeleiding van Yvon kiezen.
Veerle Van Mol
Veerle Van Mol
2016-08-23
Vorig jaar mei heb ik bij Yvon aangeklopt voor hulp. Ik ben al een tijdje bezig om wat kilo's kwijt te raken en was naar mijn idee al op de goede weg, maar toch lukte het mij niet af te vallen.Yvon heeft laten zien waar je op moet letten zoals bijvoorbeeld suikers. en welke prodicten je beter kan vervangen door een gezonder alternatief. Ook had ik soms last van trillingen en een raar gevoel. Door voor de juiste producten te kiezen en met regelmaat iets te eten heb ik dit gevoel niet meer gehad en ben ik inmiddels 15 kilo kwijt.Het gaat bij mij moeizaam, maar toch wist Yvon mij elker keer weer te motiveren. Zo had ik al jaren niet gefietst en nu fiets ik 3 x in de week naar me werk!
Linda Dijkhuizen
Linda Dijkhuizen
2016-07-22

Op weg naar een gezondere leefstijl!

Maak een afspraak in onze online agenda. Of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Afspraak maken