Team

Hier staan we voor

Westland-Gezond, praktijk voor voeding, beweging & leefstijl, bestaat uit een team van drie diëtisten; Yvon van de Wetering-Vreugdenhil, Kelsey Picauly en Bart van Leeuwen. Doordat wij allemaal behalve diëtist ook personal trainer zijn, kunnen wij jou als cliënt de optimale begeleiding bieden. Deze combinatie van diëtist en personal trainer heeft zich voorheen namelijk altijd uitbetaald in mooie resultaten en tevreden klanten. Verwar ons echter niet met Eneco of Nuon, maar naast diëtist en personal trainer, zijn we jouw energieleverancier. Wanneer je voor ons kiest levert dit je meer energie op.*

Onze praktijk is gevestigd in Maasdijk op het Honderdland 221. Hier hebben wij alle ruimte en materialen tot onze beschikking hebben. Daarnaast hebben wij ook nog een vestiging in The Gym in ’s-Gravenzande en het gezondheidscentrum in Rhoon. Wil je zelf ervaren of onze werkwijze bij jou past? Je bent altijd welkom op een vrijblijvend informatiegesprek. Maak gemakkelijk een afspraak!

Maak hieronder kennis met ons. Wij hebben er zin in om aan de slag te gaan!

* Vandaar ook de stralen in het logo. Die staan overigens niet alleen voor de energie die het oplevert maar ook voor het feit dat je er gewoon stralend uit gaat zien wanneer je lekker in je vel zit. Helemaal als je daar ook nog eens complimentjes over krijg! Misschien is het je opgevallen dat de stralen komen uit een driehoek. De drie hoeken staan voor de drie disciplines; voeding, beweging en leefstijl. Bovendien is de driehoek ook synoniem voor playbutton. De playbutton staat voor actie. Samen zetten we die beroemde ‘knop’ om in je hoofd zodat het je gaat lukken om je leefstijl aan te passen en echt in actie te komen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yvon van de Wetering – Vreugdenhil

Opleidingen en trainingen

 • – Stress en burn-out coaching opleiding (2019)
 • – IPO cursus (2019)
 • – BHV + AED (2018)
 • – Module Borstvoeding (2018)
 • – Academie ‘Prikkelbare Darm Syndroom’ (2016)
 • – Functional trainer (2015)
 • – Module PDS 2 (Prikkelbare Darm Syndroom) (2015)
 • – Congres Sportvoeding (2015)
 • – Een cursus motiverende gespreksvoering (2014)
 • – Workshop: ‘Op weg naar een gezonder gewicht en het behoud daarvan: het koolhydraatarme, eiwitrijke dieet in de behandeling van patiënten met ernstig overgewicht en/of diabetes type 2’ (2014)
 • – Module PDS (Prikkelbare Darm Syndroom) (2013)
 • – HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek (2009-2013)
 • – Personal Trainer (2012)
 • – MBO sport en bewegen (2005-2009) met als specialisaties ‘muziek en bewegen’, ‘fitness A en B’ en ‘bewegingsconsulent’. 

Mijn naam is Yvon van de Wetering-Vreugdenhil en in 2013 ben ik afgestudeerd als diëtiste aan De Haagse Hogeschool. Sindsdien ben ik werkzaam in mijn eigen praktijk; Westland-Gezond. Het feit dat ik mijn passie op Westland-Gezond kon richten heeft zijn vruchten afgeworpen. Er zijn al vele mooie resultaten bereikt en de klanten zijn tevreden. Dat heeft ervoor gezorgd dat de praktijk inmiddels zo is gegroeid dat ik nu samenwerk met mijn collega’s Kelsey Picauly en Bart van Leeuwen. Daarnaast hebben wij niet alleen meer een particuliere tak maar ook een vitaliteitsprogramma voor bedrijven. Ik vind het ontzettend leuk dat mijn werkzaamheden breed zijn en dat ik mensen op alle aspecten kan coachen. De ene dag verzorg ik bootcamps in de frisse buitenlucht waarna ik doorga naar een kookworkshop en de volgende dag geef ik meerdere één-op-één coachings. Samen zoeken naar een gezonde leefstijl die past bij jouw situatie, ik zie het als een uitdaging en hoop dat ik jou hier binnenkort ook in mag begeleiden!

profielfoto-kelsey-westland-gezond

Kelsey Picauly

Opleidingen en trainingen

– Post-HBO kinderdiëtetiek (2019-2020)
– Stoppen met roken cursus (2018)
– HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek (2012-2016) met de focus op praktijkgericht werken, leefstijlcoaching, sport en voeding en alternatieve voeding.
– Werkervaring bij 2 diëtistenpraktijken (2015-2016) waaronder Westland-Gezond, met de focus op behandeling en voorlichting.
– Onderzoek Voeding en Mondgezondheid (2016), voedingsgerelateerde tanderosie bij kinderen.
– Opleiding tot zwemlerares bij Rotterdamse Reddingsbrigade met EHaD (2007).

Ik ben Kelsey Picauly en sinds 1 januari 2017 versterk ik de praktijk Westland-Gezond. Yvon heeft mij in de laatste periode van mijn 4-jarige opleiding tot diëtiste begeleid. Hierdoor sluiten onze werkwijzen goed op elkaar aan en zijn we goed op elkaar ingespeeld. Ik bied begeleiding op het gebied van leefstijlverandering, waarbij samen een balans wordt gevonden tussen voeding, beweging en ontspanning die past bij jouw leefsituatie. Tijdens dit traject neem ik twijfels, onduidelijkheden en fabels omtrent voeding weg. Daarnaast leer je juiste keuzes te maken in lastige situaties zoals verjaardagen, vakantie en feestdagen. Met het uiteindelijke doel dat je zelfstandig je leefstijlverandering kunt behouden. Ik richt mij binnen de praktijk Westland-Gezond in het bijzonder op het begeleiden van kinderen en op de aanpak van voedingsgerelateerde mondproblemen. Ik heb er super veel zin in en ik begeleid jou graag op weg naar een gezonde leefstijl!

Bart vierkant

Bart van Leeuwen

Opleidingen en trainingen

– Prince2® 2017 Foundation Certification in Project Management (2019)

– Security (2019)

– Time Management (2019)

– Professional Scrum Master I Certificaat (2019)

– HBO Bacheloropleiding Voeding en Diëtetiek (2014-2018) met de focus op beleid, kwaliteit en onderwijskundige aspecten.

– Doelen stellen en planning (2017)

– Optimale Interne Samenwerking (2017)

– Luisteren, Samenvatten, Doorvragen (2015)

– Effectief vergaderen (2015)

– Afstudeeronderzoek ‘Duurzame instelling van de gezonde schoolkantine’

Ik ben Bart van Leeuwen uit het prachtige Voorburg en per 1 september werkzaam als diëtist voor Westland-Gezond. In 2018 ben ik afgestudeerd als diëtist aan De Haagse Hogeschool. Naast dat ik diëtist ben heb ik mijzelf voornamelijk in de breedte ontwikkeld. Zo heb ik tijdens mijn opleiding zowel in het basis- als voortgezet onderwijs les gegeven van groep 1 tot en met 6 vwo, bestuurservaring opgedaan, en kwaliteitscontroles als HACCP, maar ook gezondheidscontroles, uitgevoerd in kantines.

Met deze diverse achtergrond heb ik een unieke kijk ontwikkeld op voeding, de werking van organisaties, en het verlenen van voorlichting. Deze visie neem ik mee in hoe ik te werk ga en gebruik ik om het beste resultaat te behalen in alles wat ik doe, wat bij Westland-Gezond neerkomt op het bijhouden van onze sociale mediakanalen en advisering van mensen op het gebied van voeding, beweging en leefstijl. Ik ga mijn Personal Trainer diploma behalen in de tijd dat ik start bij Westland-Gezond, waarna ik naast workshops ook sportactiviteiten kan verzorgen. Ik hoop jou snel te ontmoeten om samen te zoeken naar jouw weg naar een gezondere leefstijl!