Werkwijze

Je werkt bij ons aan een leefstijlverandering en leert tijdens een traject wat voor jou de beste voeding is in jouw leefsituatie.

Werkwijze diëtist

Wij werken als diëtist met trajecten van drie, zes of twaalf maanden. Dit ervaren onze cliënten en wijzelf als erg prettig. Het lukt nu eenmaal niet om je leefstijl binnen een maand blijvend aan te passen. Door middel van de trajecten kan je realistische doelen opstellen en biedt dit een stok achter de deur.

Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek (live of telefonisch) bespreken we jouw wensen en behoeften. Hiermee bepalen we in overleg welk traject het beste bij jouw situatie past. Hieronder lees je meer over de trajecten.

voedingsadvies en werkwijze diëtist

Traject basis (drie maanden) Het basis-traject is voor cliënten met een kortere hulpvraag. Vaak passen medische vragen zoals begeleiding bij prikkelbare darm syndroom een hoge bloeddruk of een hoog cholesterol hier prima in. In deze drie a vier maanden plannen we totaal vijf consulten. De investering is €400,-. Uiteraard staan we via mail of app altijd voor jouw vragen klaar. Afhankelijk van je zorgverzekeraar wordt hier een deel van vergoedt.

Traject resultaat (zes maanden)

Het resultaat- traject van zes maanden is voor cliënten die lekkerder in hun vel willen komen en doelen hebben ter verbetering van hun gewicht en/of vetpercentage. Met een half jaar heb je de tools voor een gezonde leefstijl aardig onder de knie en kun je gecombineerde doelen met betrekking tot leefstijl goed behalen.

In deze zes maanden plannen we acht consulten. Uiteraard staan we via mail of app altijd voor jouw vragen klaar. De investering is €507,- Afhankelijk van je zorgverzekeraar wordt hier een deel van vergoed.

Traject succes (twaalf maanden)

Het succes-traject is voor cliënten die voelen dat het nu of nooit is. Langdurig een stok achter de deur en grote doelen op het gebied van gewichtsverlies passen hierin. Cliënten voelen dit vaak zelf aan.

De investering voor 14 consulten, in deze twaalf maanden is €722,-. Uiteraard staan we via mail of app altijd voor jouw vragen klaar. Afhankelijk van je zorgverzekeraar wordt hier een deel van vergoed.

voedingsadvies en werkwijze diëtist

Voeding- en leefstijltrajecten

Het eerste consult is 90 minuten (+  60 minuten uitwerktijd) en de vervolgconsulten elk 30 minuten. Daarnaast hebben we gedurende het traject een half uur de tijd nodig om jou van alle informatie te voorzien en vragen te beantwoorden.

Van de hulpvragen past 95% goed in een traject. Heb jij een afwijkende vraag of de wens tot een andere aanpak? Ook deze horen we graag!

Online agenda 

Snel en makkelijk een afspraak maken? Je kunt jouw eerste afspraak direct plannen in onze online agenda. Ook afspraken wijzigen of verzetten kan via dit systeem.

Door deze manier van werken en onze ruime openingstijden kunnen je vaak binnen een week aan de slag.

Kennismakingsgesprek 

Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek van 30 minuten en het doornemen van de wensen en behoeften bespreken we welk traject het beste bij jou past. Je kunt ons hiervoor bellen, mailen of direct een afspraak maken in onze online agenda.

Wil je direct aan de slag zonder kennismakingsgesprek? Dat is zeker mogelijk.
In dit geval nemen we altijd telefonisch contact op voor een goede voorbereiding.

Leefstijlverandering

Wij streven in onze behandeling naar een leefstijlverandering. Naast voedingsadvies geven we daarom ook tips over jouw beweegpatroon. Daarnaast werpen we een blik op jouw slaap- en stressniveau. Waar nodig staan we hier wat langer bij stil.

Op weg naar een gezondere leefstijl!

Maak een afspraak in onze online agenda. Of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Afspraak maken