Samen kom je verder dan alleen

1 : 1 Personal Training

Heb jij moeite om jouw persoonlijke sportdoelen te behalen en kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Wij als personal trainers helpen en ondersteunen je graag hierbij. Wij zorgen ervoor dat de randzaken goed geregeld zijn, zodat jij je volledig kunt focussen op het sporten.

Daarnaast heb je met onze intensieve begeleiding de bekende stok achter de deur om door te blijven trainen en zorgen onze vele contactmomenten, voor de ideale situatie om jouw doelen te behalen. Ontdek ook alle voordelen van onze personal training en neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Kunnen we jou binnenkort verwelkomen in onze studio in Maasdijk?

Voordelen van Personal Training:
• Onder begeleiding trainen van een opgeleide Personal Trainer
• De personal trainer motiveert en coacht je
• Gezonder worden en plezier hebben
• Een gerichte workout op jouw niveau
• Train in onze privéstudio in Maasdijk (Zonder andere sporters om je heen)

Klaar voor de start?
Plan nu jouw persoonlijk trainingssessie van ca. 60 minuten in onze online agenda of laat je gegevens hieronder achter zodat we contact met je op kunnen nemen. In deze sessie kun je kennis maken met onze begeleiding en nemen we jouw wensen en verwachtingen door.
Aan de hand van deze vrijblijvende training maak jij een keuze of en met welk traject je aan de slag wilt. Aan deze trainingssessie zitten geen kosten verbonden, omdat wij overtuigd zijn van onze kwaliteiten en werkwijze. We maken je graag enthousiast!

image

  Naam:

  E-mailadres:

  Telefoonnummer:

  Opmerkingen:

  Jouw personal trainer voor Westland, Maasdijk, Maassluis, Naaldwijk, de Lier en omstreken.
  Een afspraak maken direct in onze online agenda. Dat kan hier.

  Ervaringen

  ‘Ik doe twee keer per week personal training bij Westland-Gezond, en dat werkt enorm disciplinerend. Daarbij verbetert het mijn spierkracht en coördinatie, en blijft de conditie prima op peil. En dat is een prachtig doel op zich. De afwisselende trainingsoefeningen die Yvon en Kelsey telkens voor mij gereed maken, zorgen dat alle spieren aan de beurt komen, en houden de trainingen ook steeds leuk om te doen. Verder zijn het gewoon twee heel leuke meiden die met veel plezier, humor en muziek de training verzorgen, waardoor het een genoegen is om bij hen te trainen.’

  Ad

  ‘Kelsey is een heel fijn mens om mee samen te werken. Ze denkt mee, geeft tips, en is een grote stimulans!’ 

  Roos

  ‘Yvon is voor mij met betrekking tot het sporten echt de stok achter de deur die ik nodig had. Samen trainen en met afwisselende schema’s die Yvon maakte kon ik doelgericht sporten op een leuke manier. Yvon luisterde goed naar wat ik wilde bereiken en keek tijdens het sporten wat ik aan kon en paste dit zo nodig ter plekke aan, omdat het op dat moment beter bij mij paste. Ze werkt niet met een standaard training maar maakt deze echt op maat. Ze pushte me wel om alles uit mezelf te halen maar dat vond ik alleen maar fijn. Ze deed dit op een leuke manier, niet alsof ik in het leger zat.

  Marijke

  Op weg naar een gezondere leefstijl!