Personal training

Jouw personal trainer voor het Westland, Maasdijk, Maassluis, Naaldwijk, de Lier en omstreken.

1 op 1 training

Heb jij moeite om jouw persoonlijke sportdoelen te behalen en kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Wij als personal trainers helpen en ondersteunen je graag hierbij.

Wij zorgen ervoor dat de randzaken goed geregeld zijn, zodat jij je volledig kunt focussen op het sporten.

Daarnaast heb je met onze intensieve begeleiding de bekende stok achter de deur om door te blijven trainen en zorgen onze vele contactmomenten, voor de ideale situatie om jouw doelen te behalen.

voordelen

Ontdek ook alle voordelen van onze personal training en neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Kunnen we jou binnenkort verwelkomen in onze fijne studio in Maasdijk?

  • Onder begeleiding trainen van een opgeleide personal trainer
  • De personal trainer motiveert en coacht je
  • Gezonder worden en plezier hebben
  • Een gerichte workout op jouw niveau
  • Train in onze privéstudio in Maasdijk (Honderdland)

klaar voor de start?

Plan nu jouw persoonlijk trainingssessie van ca. 60 minuten in onze online agenda of laat je gegevens hieronder achter zodat we contact met je op kunnen nemen. In deze sessie kun je kennis maken met onze begeleiding en nemen we jouw wensen en verwachtingen door.

Aan de hand van deze vrijblijvende training maak jij een keuze of en met welk traject je aan de slag wilt. Aan deze trainingssessie zitten geen kosten verbonden, omdat wij overtuigd zijn van onze kwaliteiten en werkwijze. We maken je graag enthousiast!

aanmelden

resultaten

Na een eye-opener in juni ben ik bij Westland Gezond de OCM training gaan volgen en onder de fijne leiding van Yvon en Jennifer ben ik veel fitter en ook al 15 kilo kwijt.
Sylvia Van Riel
Sylvia Van Riel
2023-03-05
Leuk, gezellig en bekwaam team dat graag met je meedenkt hoe je fitter én gezonder kan worden. Zijn goed in motiveren en geven leuke afwisselende lessen die heel eenvoudig afgestemd kunnen worden naar niveau van de individuele sporters.
Danny van Aalst
Danny van Aalst
2023-02-28
Inmiddels sporten we als gezin (2 ouders, drie pubers) al een jaar bij Westland gezond. De trainingen die we overwegend van Kelsey zijn leuk, speels, goed op ieders niveau en er is inbreng voor de kinderen. (wat helpt in de motivatie om te gaan). Ook als een van de kinderen even geen zin heeft, weet Kelsey er wel zo'n draai aan te geven dat we toch met zijn allen eindigen. Al met al hele fijne begeleiding (ook voor voedingsadvies).
Annemiek Verhoeven
Annemiek Verhoeven
2023-02-20
Bij Westland gezond heb ik ervaring met zowel een voedingsadvies traject als met deelname aan de bootwalk. Wat betreft het voedingsadvies werd er goed gekeken naar wat er nodig en mogelijk was. Wanneer iets niet haalbaar bleek, werd er opnieuw gekeken hoe we iets konden aanpakken om het doel te behalen. Het advies was professioneel en deskundig. De bootwalks zijn altijd fijne trainingen die goed weggezet worden. De groep is zeer gevarieerd, maar het is altijd uitdagend voor alle deelnemers. Bij klachten waardoor een oefening niet uitgevoerd kan worden, wordt er in overleg gekeken wat er als alternatief gedaan kan worden. De dames zijn ook altijd enthousiast!
Aileen
Aileen
2021-06-23
Ik doe wekelijks mee met de bootwalk in Rhoon. Echt top, heel fijn en op maat begeleiding. Fijne trainer! Erg enthousiast
Esther Kolpa
Esther Kolpa
2021-06-23
Een lange tijd met PDS klachten gelopen, maar door de perfecte begeleiding zijn m'n darmen weer rustig geworden. Je merkt dat ze veel ervaring en specialisatie hebben met het Fodmap dieet! Blijft niet langer lopen met je klachten Westland Gezond helpt je de goede richting naar een kwalitatief beter leven!
Rob Louter
Rob Louter
2021-06-22
Yvon is een heel fijn mens om mee samen te werken. Ze denkt mee, geeft tips, en is een grote stimulans!
Roos van der Wardt
Roos van der Wardt
2016-11-23
Yvon gaat gedreven en enthousiast te werk. Ze heeft een groot empathisch vermogen en denkt ook echt mee uit jouw oogpunt. Samen zijn we erin geslaagd om dichter bij mijn streefgewicht te komen. Yvon kwam met veel handige tips op de proppen en bleef me aanmoedigen en actief meedenken over oplossingen als het moeilijk werd. Ook via de mail is ze goed bereikbaar en geeft ze graag advies en tips. Als ik het mocht overdoen, zou ik opnieuw voor begeleiding van Yvon kiezen.
Veerle Van Mol
Veerle Van Mol
2016-08-23
Vorig jaar mei heb ik bij Yvon aangeklopt voor hulp. Ik ben al een tijdje bezig om wat kilo's kwijt te raken en was naar mijn idee al op de goede weg, maar toch lukte het mij niet af te vallen.Yvon heeft laten zien waar je op moet letten zoals bijvoorbeeld suikers. en welke prodicten je beter kan vervangen door een gezonder alternatief. Ook had ik soms last van trillingen en een raar gevoel. Door voor de juiste producten te kiezen en met regelmaat iets te eten heb ik dit gevoel niet meer gehad en ben ik inmiddels 15 kilo kwijt.Het gaat bij mij moeizaam, maar toch wist Yvon mij elker keer weer te motiveren. Zo had ik al jaren niet gefietst en nu fiets ik 3 x in de week naar me werk!
Linda Dijkhuizen
Linda Dijkhuizen
2016-07-22

Optimaal Trainen in Het Westland: Personal Training in Maasdijk

Struggle je met het behalen van je sportdoelen in Het Westland? Onze personal trainers zijn er speciaal voor jou. In Maasdijk bieden we een unieke trainingservaring, waarbij alle randzaken zijn geregeld. Dankzij onze intensieve begeleiding en frequente contactmomenten is succes binnen handbereik.

Voordelen van Personal Training in Het Westland:

  • Professionele begeleiding door opgeleide personal trainers.
  • Persoonlijke motivatie en coaching voor maximale resultaten.
  • Gezond worden en plezier hebben in je training.
  • Workouts aangepast aan jouw individuele niveau.
  • Train comfortabel in onze privéstudio in Maasdijk (Honderdland).

 


Op weg naar een gezondere leefstijl!

Maak een afspraak in onze online agenda. Of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Afspraak maken