‘Gewoon Gaaf’

In samenwerking met Mondzorg Mensink uit Naaldwijk

Diëtist en mondhygiënist

Het traject ‘Gewoon Gaaf’ is een unieke samenwerking tussen mondhygiëniste Selina (rechts op de foto) van Mondzorg Mensink uit Naaldwijk en kinderdiëtist Kelsey van Westland-Gezond.

Tijdens dit traject begeleiden wij jou en jouw kind met 2 voedingsconsulten bij de diëtist en 2 consulten bij de mondhygiënist. Je ontvangt een elektrische tandenborstel cadeau. Er zijn slechts 10 plekken beschikbaar dus wees er snel bij.

Wil je nu alvast meer informatie en tips over mond gezondheid? Download dan de brochure.

Brochure Aanmelden
Tijdens dit traject begeleiden wij jou en jouw kind met 2 voedingsconsulten bij de diëtist en 2 consulten bij de mondhygiënist.

resultaten

Ik ben erg tevreden met de begeleiding van Kelsey. Ze heeft me op een leuke en gezonde manier geholpen om snel mijn gewenste resultaten te bereiken en te behouden. Kelsey houdt alles goed in de gaten en geeft waardevolle tips. Ze blijft ook motiveren en doorvragen, en het is geen probleem om hulp te krijgen tussen de afspraken door. Via WhatsApp kun je gemakkelijk vragen stellen of advies vragen, en er wordt snel gereageerd. Kelsey is vriendelijk maar duidelijk, precies wat ik nodig had. Dank je wel! Ik zal jullie zeker aanbevelen aan mijn kennissen die ook hun levensstijl willen veranderen.
Mariusz Kronhof
Mariusz Kronhof
2024-03-13
Leuk, gezellig en bekwaam team dat graag met je meedenkt hoe je fitter én gezonder kan worden. Zijn goed in motiveren en geven leuke afwisselende lessen die heel eenvoudig afgestemd kunnen worden naar niveau van de individuele sporters.
Danny van Aalst
Danny van Aalst
2024-02-22
Fijne mensen met kennis van zaken
Barry Van der helm
Barry Van der helm
2024-02-13
Erg goede diëtiste! Geven je goede voedingsadviezen! En je kan er nog sporten ook!!
Johan dijkxhoorn
Johan dijkxhoorn
2024-01-31
Fijne training op je eigen niveau!
Debby Gardien
Debby Gardien
2024-01-27
Geweldig bedrijf!
Demi van den Berg
Demi van den Berg
2024-01-25
Na een eye-opener in juni ben ik bij Westland Gezond de OCM training gaan volgen en onder de fijne leiding van Yvon en Jennifer ben ik veel fitter en ook al 15 kilo kwijt.
Sylvia Van Riel
Sylvia Van Riel
2023-03-05

Op weg naar een gezondere leefstijl!

Maak een afspraak in onze online agenda. Of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Afspraak maken