Ik vind het geweldig dat mijn werkgever een dergelijk vitaal programma inzet en vind het erg leuk om te doen. Het leukst vind ik dat we met ons team gezamenlijk bezig zijn. Ik vind de Broga (yogavorm), bootwalk en bootcamp erg leuk om te doen. Het heeft ons een hecht team op geleverd en we zijn veel meer contact met elkaar. Ik denk dat de werkgever daar profijt van heeft doordat we elkaar als team beter aanvoelen en makkelijker contact met elkaar maken.

Naast dat je de activiteiten in een groep uitvoerde, stelde we wel met Yvon persoonlijke doelen op. Dat werkt heel prettig, want je weet van jezelf waar dan je uitdagingen liggen. Mijn uitdaging lag vooral in het brengen van regelmaat in mijn voedselpatroon. Ik sloeg bijvoorbeeld vaak mijn ontbijt over. Door alle tips en trics wordt je bewust gemaakt waarom ontbijten zo belangrijk is en ga je samen bedenken hoe je dit aan kunt pakken en wat dan een gezond ontbijt is om je dag mee te beginnen. Het Samen Fit programma is nu afgerond en we hebben veel geleerd! Nu de kunst om het vol te houden en de regelmaat te behouden.

Mirjam Tampoebolon – Redstar

Vitale bedrijven hebben de toekomst

Ons Samen-Fit vitaliteitsprogramma bestaat uit verschillende onderdelen die naadloos op elkaar aansluiten en elkaar hierdoor versterken. Ze zorgen voor een goede mix tussen actieve en informatieve activiteiten en hebben een goede balans tussen de thema’s voeding, gezondheid en leefstijl.