Het doel dat wij hebben ingezet met Westland-Gezond is dat wij collega’s bewust willen maken van gezonde voeding en beweging. Of je nu als doel hebt om af te vallen, te gaan sporten of om te willen stoppen met roken, welk doel je ook hebt, zij kunnen je daarbij helpen/begeleiden. Wij merkten al vrij snel verandering en dus ook resultaat. Er is onderling getraind voor de Viking run en een aantal collega’s hebben het sporten weer opgepakt. Ook werd er gekeken naar voedingswaarde op de verpakkingen ?

De samenwerking met Westland gezond is erg goed en flexibel, als we wat willen wijzigen in een programma zoals sport is dat snel geregeld, communicatie via de mail of telefoon is erg snel. Wij zouden het Samen-Fit programma bij iedereen willen aanraden, omdat het bewust maken van ‘gezonde’ voeding en het lichaam in beweging houden erg van belang is, zo houd je lichaam en geest fris en gezond.

Leon Grootscholten – EG Personeelsdiensten

Vitale bedrijven hebben de toekomst

Ons Samen-Fit vitaliteitsprogramma bestaat uit verschillende onderdelen die naadloos op elkaar aansluiten en elkaar hierdoor versterken. Ze zorgen voor een goede mix tussen actieve en informatieve activiteiten en hebben een goede balans tussen de thema’s voeding, gezondheid en leefstijl.