Workshops voor bedrijven

Wij als diëtisten zijn dagelijks bezig met gezonde voeding. Voldoende afwisseling met de juiste voedingsstoffen vormen de basis van onze dag. Dit zorgt ervoor dat we dagelijks vol energie aan de slag kunnen! Tijdens onze workshops speciaal voor bedrijven dragen we in een interactieve en gezellige sfeer onze kennis over. Bewustwording is de eerste stap naar verandering!

Het onderwerp gezondheid is hot! Maandelijks komen er boeken uit of lees je informatie op internet over hoe je gezonder kunt gaan leven. Regelmatig spreekt de inhoud van deze informatie elkaar tegen. Logisch dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet! Tijdens deze interactieve workshop over leefstijl, gezondheid, beweging en voeding gaan we terug naar de basis.

Neem contact op

Workshop voeding en sport

De juiste voeding voor een optimale work-out. Eén van de meest gekozen workshops is de Voeding & Sport workshop. Want hoe belangrijk is het om je lichaam optimaal te voeden bij intensieve inspanning?

De workshop gaat niet alleen in op voedingskeuzes voor, tijdens en na de training maar ook over de verschillen in sportdranken en de bijbehorende effecten hiervan.

Wat zijn de ingrediënten van een gezonde leefstijl. Dus niet ‘wat mag je allemaal niet’, maar ‘hoe zorg je ervoor dat je lekker in je vel zit’. Er worden tips en adviezen gegeven en vragen zijn zeker welkom.

Download de brochure voor alle workshops

Op weg naar een gezondere leefstijl!

Maak een afspraak in onze online agenda. Of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Afspraak maken

Deze bedrijven zijn fit voor de toekomst

vitaliteitsprogramma samen fit
Download de brochure