Het uiteindelijke doel van Alfa Naaldwijk is het bevorderen van gezond en veilig werken, waaronder een gezondere leefstijl en het terugdringen van werkstress. We hebben nu eenmaal veel zittend werk en dan is vitaliteit belangrijk. Verder was het ook het doel dit op een leuke en enthousiaste manier met elkaar te doen. Dat laatste is zeker uitgekomen.

Ik merk op de werkvloer veel enthousiasme en plezier als het gaat om de vitaliteitsaanpak van Westland-Gezond, de partij die wij hebben gekozen om mee samen te werken. De medewerkers zijn er op een leuke manier mee bezig en het is veel meer gaan leven. De aanpak van Westland-Gezond heeft hier zeker aan bijgedragen. De samenwerking met Yvon en Kelsey verloopt prima. Er is sprake van korte lijnen en zeker van een enthousiaste en betrokken aanpak.

Wij zouden het Samen-Fit programma zeker aan andere bedrijven aanraden. Ten eerste omdat vitaliteit zeer belangrijk is en als je dat dan doet met zo’n enthousiaste partij, dan gaat het eigenlijk vanzelf. Ik ben erg blij dat we eraan begonnen zijn, maar je hebt zeker een goede partij nodig om het verder uit te zetten en ervoor te zorgen dat het levend blijft.

Toni Di Addario (directeur Alfa Naaldwijk) Alfa Naaldwijk

Vitale bedrijven hebben de toekomst

Ons Samen-Fit vitaliteitsprogramma bestaat uit verschillende onderdelen die naadloos op elkaar aansluiten en elkaar hierdoor versterken. Ze zorgen voor een goede mix tussen actieve en informatieve activiteiten en hebben een goede balans tussen de thema’s voeding, gezondheid en leefstijl.