Wij, Agro Care, zijn gestart met het Samen-Fit vitaliteitsprogramma omdat ik het belangrijk vind dat je fit bent. Je voelt je dan niet alleen lekkerder, je presteert ook beter. Dat is niet alleen prettig op de werkvloer maar ook in de privé situatie. Hoe je dat ‘fit zijn’ exact bereikt, wist ik zelf ook niet helemaal en daarom heb ik ervoor gekozen om wat ondersteuning in te schakelen in de vorm van het Samen-Fit programma.

Wat ik tot nu toe het leukst vind aan het Samen-Fit programma zijn toch wel de tips die je krijgt over voeding, ik heb echt nieuwe dingen geleerd. Daarnaast zijn de metingen ook erg leuk, zo wordt goed in kaart gebracht of je bij een volgende meting wat bent verbeterd of juist verminderd.

Ik kan zeker zeggen dat het Samen-Fit programma mij een gezondere leefstijl heeft opgeleverd en dat het daarnaast ook gezondere en fittere medewerkers met zich heeft meegebracht. Ik raad andere bedrijven dan ook aan te starten met het Samen-Fit programma!

Ad van Kester – Operationeel directeur Agro Care

Vitale bedrijven hebben de toekomst

Ons Samen-Fit vitaliteitsprogramma bestaat uit verschillende onderdelen die naadloos op elkaar aansluiten en elkaar hierdoor versterken. Ze zorgen voor een goede mix tussen actieve en informatieve activiteiten en hebben een goede balans tussen de thema’s voeding, gezondheid en leefstijl.