Vitaliteitscheck medewerkers

Een veel gekozen onderdeel van ons bedrijfsprogramma Samen-Fit is de vitaliteitscheck voor medewerkers. Het eerste gesprek is de algemene vitaliteitscheck.

De vervolggesprekken hebben de titel ‘personal coaching’, omdat deze verder gaan dan slechts het checken van de gezondheid van de desbetreffende medewerker. De gesprekken zijn individueel en wat besproken wordt blijft tussen de coach van Westland-Gezond en de medewerker.

Wel is het mogelijk om als directeur of HR-manager een anoniem resultatenrapport van ons te ontvangen.

Neem contact op

Tijdens de vitaliteitscheck

Tijdens de vitaliteitscheck voor medewerkers worden diverse testen afgenomen zoals een bloeddruk-, cholesterol-, en bloedsuikertest.

Daarnaast wordt er gemeten en gewogen en komt het huidige voedings-, bewegings- en ontspanningspatroon uitgebreid aan bod. Tenslotte worden er persoonlijke doelen opgesteld en krijgt de medewerker voldoende handvatten aangereikt om deze doelen te behalen.

Om de health check optimaal te kunnen benutten wordt voorafgaand aan deze health check een vragenlijst gestuurd naar de medewerkers om ons inzicht te geven in de huidige leefstijl en persoonlijke behoeften.

Neem contact op

Op weg naar een gezondere leefstijl!

Maak een afspraak in onze online agenda. Of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Afspraak maken

Deze bedrijven zijn samen-fit voor de toekomst

Bedrijven logo's Samen Fit
Bedrijven logo's Samen Fit (small)
vitaliteitsprogramma samen fit
Download de brochure