Om goed voor onze cliënten te zorgen is het ook belangrijk om goed voor onze medewerkers te zorgen en dat zij goed voor zichzelf zorgen! Om onze teamdag een informatief, motiverend en teambuilding karakter te geven zijn we met Yvon en Kelsey om de tafel gegaan om de mogelijkheden te bespreken.

Hieruit is een erg variabele middag gekomen voor onze medewerkers. We zijn onder begeleiding van Kelsey en Melissa gestart met het bereiden van een gezonde lunch. De dagelijkse bruine boterham met kaas heeft daarbij plaatsgemaakt voor veel variatie. Van een lekkere salade tot een tosti, appel met pure pindakaas en kwark. Veel lekkers werd met elkaar bereid en daarna was het natuurlijk tijd om dit lekkers allemaal te proeven. Er werden door veel medewerkers nieuwe gezonde producten en smaken ontdekt.

Na de lunch kregen we van Kelsey een presentatie over gezonde voeding, weetjes en tips en tricks hoe je gezondere keuzes kan maken. Leuk was ook het interactieve element hierin. Bij gezondheid hoort natuurlijk ook beweging en om ook direct aan de teambuilding te werken zijn we hierna sportief aan de slag gegaan met een bootwalk. Tijdens deze stevige wandeling is ieder op zijn niveau sportief aan de slag gegaan met elkaar en hebben we leuke oefeningen tussendoor gedaan. Het leuke hieraan is ook dat iedereen mee kon doen!

Ook na deze dag zijn veel collega’s aan de slag gegaan met de recepten om deze ook thuis uit te proberen. Daarnaast is het leuk om op sportieve wijze op een andere manier met elkaar bezig te zijn en elkaar te motiveren. De samenwerking met Westland Gezond was erg prettig en de middag goed georganiseerd.

Brigitte van der Arend – Team Woutershof Ipse de Bruggen

Vitale bedrijven hebben de toekomst

Ons Samen-Fit vitaliteitsprogramma bestaat uit verschillende onderdelen die naadloos op elkaar aansluiten en elkaar hierdoor versterken. Ze zorgen voor een goede mix tussen actieve en informatieve activiteiten en hebben een goede balans tussen de thema’s voeding, gezondheid en leefstijl.