Stress en burn-out workshops

Ruim 17% van de werknemers ervaart burn-outklachten. In totaal zijn dat 1,2 miljoen werknemers. Hoog tijd om hier aandacht aan te besteden.

Heb je wel eens gekeken naar de werkdruk binnen je bedrijf? De werk-privé balans van de medewerkers? Weet je hoe mensen slapen en of ze veel piekeren?

Al deze onderwerpen komen aan bod. Er kan een keuze worden gemaakt in een eenmalige workshop voor de bewustwording of een reeks zodat er actie ondernemen kan worden. Individuele begeleiding is ook een optie.

Neem contact op

Workshop Ontspanning, nachtrust en stress

Stress kan soms nuttig zijn maar kan daarentegen ook gevaarlijk zijn. Burn-outs zijn niet meer weg te denken uit de huidige samenleving en ook slaap problemen is iets wat steeds vaker voorkomt. Tijdens deze actieve workshop maak je kennis met een aantal ontspanningsoefeningen en krijg je daarnaast ook praktische tips met betrekking tot slaap. Want hoe zorg je er nu voor dat je beter in slaap valt en hoe werkt een goede nachtrust nou precies? Je leert het allemaal tijdens deze workshop en dat is zeker niet slaapverwekkend!

Herkennen van stress

Ineens een medeweker uitgevallen met een burn-out welke je niet aan zag komen? Vervelend! In deze workshop krijg je handvatten om bij medewerkers de eerste tekenen van een burn-out te herkennen. Je leert waarom het belangrijk is om met je medewerkers over hun werk-privé balans in gesprek te gaan. Daarnaast is er ruimte om ervaringen te delen, daar leren we van!

Download de brochure

Werk-privébalans trainingen

Druk, stress, slaap, piekeren of gewoon benieuwd naar meer balans tussen werk en privé. In 5 trainingen ontvangen de werknemers de tools en praktische materialen om mee aan de slag te gaan. De onderwerpen in de trainingen zijn onder andere chronische stress, werk-privé balans en ontspanning, slaap, piekeren en een positieve mindset.

Tijdens de trainingen wordt werknemers onder andere in groepsverband aangeleerd om meer bewust te zijn van de eigen gedachten, emoties en gedrag. Hierdoor wordt de communicatie binnen bedrijven actiever en ervaren medewerkers minder stress en meer controle, waardoor zij ook bewuster kunnen handelen naar hun omgeving toe.

Door daarnaast ook een open houding aan te leren, nieuwsgierigheid te stimuleren en meer aandacht te geven aan henzelf en anderen wordt de sfeer op het werk verbeterd.

Op weg naar een gezondere leefstijl!

Maak een afspraak in onze online agenda. Of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Afspraak maken

Deze bedrijven zijn fit voor de toekomst

vitaliteitsprogramma samen fit
Download de brochure