Ad Alderliesten (1954)

Ik ben bij Westland-Gezond terecht gekomen, omdat iemand me vertelde dat je daar voedingsadvies kreeg, waardoor je zonder dieet op een gezond gewicht kon komen en blijven. Dat leek me wel wat. Niet dat ik nou direct overgewicht had, maar voorkomen leek me beter dan genezen. Ik was onder de indruk van de manier waarop Yvon de analyse deed, en prettig verrast door het daarop gebaseerde advies. De details zullen voor iedereen persoonlijk anders in elkaar zitten, maar de hoofdlijn is: regelmaat. Ik houd van eenvoud, dus dit advies beviel me, al is ook zo´n eenvoudig ogend advies nog niet eens zo simpel in te vullen.
Wat daarbij enorm heeft geholpen, is dat Yvon en Kelsey ook personal training geven. Dat doe ik dus twee keer per week bij hen, en dat werkt enorm disciplinerend, draagt bij aan die zo belangrijke regelmaat. Daarbij verbetert en passant spierkracht en coördinatie, en blijft de conditie prima op peil. En dat is een prachtig doel op zich.
De afwisselende trainingsoefeningen die Yvon en Kelsey telkens voor mij gereed maken, zorgen dat alle spieren aan de beurt komen, en houden de trainingen ook steeds leuk om te doen.
Verder zijn het gewoon twee heel leuke meiden die met veel plezier, humor en muziek de training verzorgen, waardoor het een genoegen is om bij hen te trainen.
Ad Alderliesten (1954)