Victor Sels

Als je zo lang een bepaald aantal kilo’s weegt, ga je er zelf aan geloven dat het prima is. Als je dan uit je omgeving steeds vaker te horen krijgt dat je echt te dun bent, zet dat je wel aan het denken. Al die tijd dacht ik dat ik genoeg aan het eten was. Ik kwam erachter dat dit niet zo was, daarom heb ik een afspraak gemaakt met Westland-Gezond. Hiervoor heb ik gekozen omdat ik zelf al jaren bij The Gym sport en positieve verhalen uit mijn omgeving te horen kreeg.
Mijn doel: inzicht krijgen in mijn eetpatroon en kijken waar er vooruitgang geboekt kan worden. Dit doel is behaald. Mijn gewicht schommelt nog wel een beetje maar het is een stijgende lijn. Ik heb geleerd dat een verandering van je eetpatroon een grote verandering is. Iets wat je niet zomaar in je eentje kan doorvoeren.
Bij Kelsey heb ik geleerd hoe je bij verschillende activiteiten toch de juiste hoeveelheid voeding binnen krijgt. Ook heb ik geleerd dat geen enkele dag hetzelfde is en dat je je dag moet afstemmen op je dieet. Al met al geeft de professionele blik met de juiste technische hulpmiddelen een goed inzicht binnen mijn persoonlijk dieet.
Victor Sels