Jan en Monique

Kelsey kennen wij al een tijdje. Een paar jaar geleden heeft Kelsey een workshop/cursus gegeven aan de chauffeurs van T. Vreugdenhil Transport waar Jan werkzaam is. De cursus ging over lifestyle onder de chauffeurs.
Jan heeft deze cursus heel erg leuk gevonden en had ook een leuke klik met Kelsey. Hij heeft een kaartje meegenomen en zodoende Monique met haar in contact gebracht. Zij wilde graag haar eetgewoontes veranderen en ook een paar kilo afvallen.

Vorig jaar kampte Jan met gezondheidsproblemen en was op dat moment zijn suikerwaarde aan de hoge kant. Wij hebben toen contact opgenomen met Kelsey met de vraag of zij Jan kon helpen zijn suikerwaarde weer op orde te krijgen. Monique ging met hem mee, want zij wilde weer de draad oppakken om wat aan haar eetgewoontes te doen.
Twee vliegen in één klap. En we konden samen dit traject ingaan.

We waren in het begin erg gefocust op het getal op de weegschaal, maar Kelsey heeft ons geleerd dat het belangrijk is om naar het totaalplaatje te kijken.
Maar ook dat wij ons goed voelen bij bepaalde keuzes die wij maakten en of wij die keuzes ook wel vol konden houden.

Zij heeft ons een goede basis meegegeven van gezonde eetmomenten, tussendoortjes maar ook van genietmomentjes, want die vinden wij ook zeer belangrijk.
Het was fijn om dit traject samen in te gaan, zodat wij elkaar konden steunen en motiveren.

Wij hebben ruim een jaar met Kelsey dit traject gevolgd. Zij kijkt heel erg naar de persoon en stippelt dan een traject uit. Zij zei niet, dit mag je niet en dat moet je eten, nee, het was meer: wat past bij jullie en is dit vol te houden.
En daarom kunnen wij met de basis die Kelsey ons heeft meegegeven, ons nieuwe eetpatroon goed volhouden.

Het getal op de weegschaal dat wij voor ogen hadden is niet behaald, maar weten nu wel wat een gezonde leefstijl is met zeker ruimte voor de genietmomentjes.

Jan en Monique