Martin van Wingerden

‘Ik ben gemotiveerd dit door te zetten!’ Aldus Martin Van Wingerden 💧✅.
Hieronder zijn verhaal:
12 weken geleden ben ik met het Lekker Fit project gestart met Yvon van de Wetering-Vreugdenhil en Jody de Brabander van Westland-Gezond om de nodige kilo’s kwijt te raken en een gezond lichaam te creëren. Voor Jody was dit tevens haar afstudeer project van haar HBO opleiding Voeding en Diëtetiek, waar ze wat mij betreft met vlag en wimpel voor is geslaagd.
Het is de dames goed gelukt om mij te motiveren en te adviseren hoe ik mijn doelen moest behalen. Ik ben in 12 weken tijd 11 kilo afgevallen. Zonder rare diëten of shakes, maar gewoon door normaal gezond eten en bewegen. Met af en toe een guilty pleasure, want bij het behalen van mijn doel moet ik ook verder in een normaal ritme. Naast het voedingsadvies bestond het Lekker Fit traject uit wekelijks een sportsessie. Deze groepslessen heb ik als erg plezierig ervaren en merkte ik meteen dat ik met meer energie naar huis ging. In mijn werk als loodgieter kan ik dit goed gebruiken.
Na de 12 weken intensieve begeleiding van Westland-Gezond heb ik besloten nog even door te gaan tot ik mijn nieuwe doelstelling heb behaald. Ik wil nog 7 kilo kwijtraken voor 1 september als ik de Alpen tocht ga fietsen voor de cliniclowns. Of ik het gaat halen?? Jazeker, dat gaat me lukken. Ik ga knallen!
@Jody de brabander Bedankt voor je inzet en je kennis, ik had jou/jullie nodig om mijn knop om te zetten. Je bent een topper met een fijne persoonlijkheid en jij gaat ook zeker jou doelen behalen in de toekomst. Heel veel succes.
@Yvon van de Wetering Jij ook bedankt voor alles, maar jij mag mij de komende tijd nog ff afmatten 😉 en samen nog even wat wedstrijdjes verliezen 😂
Martin van Wingerden