Deze omelet is wat rijker in vetten, met name de goede vetten, waardoor het goed in een koolhydraatarm voedingspatroon past. De vetten en eiwitten zorgen ervoor dat je verzadigd bent. Probeer jij hem uit? Eetsmakelijk!
Aantal personen: 1 persoon
Ingrediënten
- 2 eieren
- 1 el halfvolle melk
- 1 el olijfolie
- 2 handjes spinazie
- 1/2 avocado
- 100 g geitenkaas
- 1 handje ongezouten walnoten
- 1 tl oregano kruiden
- 1 snufje paprikapoeder
Bereiding
- Klop de eieren los en meng met wat melk, paprikapoeder en oregano. Verhit wat olie of boter in een koekenpan en bak hierin het ei gaar.
- Voeg halverwege wat spinazieblaadjes toe en keer de omelet om.
- Snijd de avocado in stukken en verbrokkel de geitenkaas.
- Nu beleg je de omelet voor de helft met de overgebleven spinazie, de verbrokkelde geitenkaas, avocado en walnoten.
- Vouw de omelet dicht en klaar is de omelet met spinazie!