Kookworkshop voor bedrijven
Wil jij ook gezonder eten, maar heb je geen zin om uren in de keuken te gaan staan? Dat snappen wij, maar het kan ook anders!
Tijdens een kookworkshop leer je namelijk snel en gemakkelijk een gezonde maaltijd te maken. Werk samen met je collega’s om een lekkere, gezonde maaltijd te maken.
Misschien komen jullie ook nog op toffe ideeën waar je tijdens de vergadering van vanmiddag niet op kwam! Twee vliegen in één klap!
Neem contact opGezonde lunch
Gezond lunchen, vaak denken we aan twee boterhammen met kaas en een stukje fruit. Een prima keuze! Maar de variatie en het gebruik van groente is van groot belang tijdens de lunch.
Tijdens deze workshop maak je op een laagdrempelige manier kennis met producten als avocado, quinoa en linzen. Daarnaast laten we je ook zien hoe je van een simpele boterham met kaas een waar feestje kunt maken.
Deze workshop staat voor succes!
Download de brochure voor alle workshopsAlle kookworkshops
Gemengde sla, komkommer, paprika en kipfilet. Een klein beetje dressing erover en de salade is klaar. Dit is één manier om je salade te maken. Maar de variaties zijn eindeloos. Zaden, pitten, noten, geitenkaas, witlof, carpaccio, zalm, tonijn, geschimmelde kaas, brie, quinoa, rijst, boontjes, peentjes, radijs en ga zo maar door. In deze workshop kun je jouw eigen creativiteit kwijt of volg je veilig het recept. Het resultaat? Een heerlijke verfrissende salade. Eet smakelijk.
Tijdens deze workshop leer jij samen met je collega’s sushi rollen. We rollen de Maki en omgekeerde Maki. En ook inspiratie voor de poke bowls ontbreken niet. Welke collega rolt de mooiste rol?
Tapas zijn hapjes die je in Spanje eet bij een drankje of als onderdeel van een tafel vol gerechtjes. Maak samen met collega’s de heerlijkste tapasrecepten om samen te delen. Vamos!
Een wijntje bij deze workshop kan natuurlijk niet ontbreken. Samen met je collega’s maak je de heerlijkste pasta’s en bruschetta. Geniet op de achtergrond van een heerlijk Italiaans deuntje en je waant je bijna in Italie.
Deze activiteit heeft een uitgeruste keuken nodig.
Krijg jij dagelijks je inname van 200 gram fruit en 250 gram groente binnen? In deze workshop krijg je tips hoe je op een leuke manier variatie aanbrengt aan je fruitinname. Aan de slag met blenders, maar ook zeker met het mes om de vezels in de verse vruchten te behouden.
We horen steeds meer mensen die bewust minder vlees willen eten. Voor hun eigen gezondheid, het milieu of met welke reden dan ook. Wij stimuleren dit gedrag. Meer dan 500 gram vlees m.u.v. gevogelte per week geeft een hoger risico op darmkanker. En kijk eens naar de wereld om ons heen. Een beetje minder kan geen kwaad. Maar we laten je ook graag zien dat vega koken super lekker is. Enjoy!
Heel vaak krijgen wij de vraag: wat zijn nou gezonde en verantwoorde tussendoortjes? Vandaag krijgen jullie hierop het antwoord! Tijdens deze workshop gaan jullie met elkaar aan de slag om lekkere gezonde tussendoortjes te maken. Niet ingewikkeld en in een handomdraai gemaakt zodat je dit ook thuis makkelijk kan herhalen.
Ideaal om op tafel te zetten tijdens de vrij-mi-bo! Tijdens deze workshop gaan jullie met elkaar aan de slag om lekkere gezonde borrelhapjes te maken. Want wist je dat groente en fruit het verrassend goed doen bij de borrel? Uiteraard hoef je niet alleen op een stuk komkommer of een wortel te knagen. We maken er een echt feestje van! Dat is niet alleen lekker tijdens de borrel, je doet er ook je gezondheid een enorm plezier mee. Naast groente en fruit vullen we de plank natuurlijk ook met andere gezonde hapjes: (volkoren) crackers, wraps en broodsoorten, wat noten, lekkere smeersels en verrassende dips. Proef goed en ervaar het verschil. Wedden dat je er blij van wordt!
Gezond en wat minder gezond 😉 Ooit gehoord van de 80% 20% regel? 80% gezond en goede keuze maken en 20% lekker genieten van de guilty pleasure in het leven. Die 20% pakken we in deze workshop. De suikers zijn aanwezig, maar uiteraard zorgen we ook voor gezonde hapjes. Zorgen jullie voor de thee, dan zorgen wij voor de rest 😉