Week van de werkstress

Week van de werkstress 🏋‍♂💪🤦‍♀️👍🥑
Spanning, mindfulness, stress. Deze onderwerpen hebben altijd al mijn interesse gehad en sinds een paar jaar ben ik hier actief mee bezig. Ik herken de vele ballen die we dagelijks in de lucht moeten houden, maar durf te zeggen dat ik daar nu een aardige balans in heb gevonden. De ene keer gaat het beter dan de andere keer, maar ik ken mijn valkuilen en zorg dat ik kan schakelen als het nodig is.
In 2019 heb ik de opleiding tot stress en burn-out coaching gedaan waardoor ik men kan begeleiden naar een betere balans in hun leven. Naar aanleiding van deze cursus geef ik 1-1 coaching, maar heb ik ook de cursus werk- en privébalans ontwikkeld. Deze sluit prima aan binnen ons Samen-Fit programma, waarin ik met medewerkers aan de slag ga voor een betere balans.
Bewustwording is van belang in dit onderwerp. Tools en vooral het DOEN gaan hand in hand. Het is een boeiend onderwerp waar gelukkig, naast voeding en beweging, steeds meer aandacht voor is. Voor mij is dit echt een pijler die in balans moet zijn voor optimaal leefgeluk.
Gezonde groet, Yvon van de Wetering-Vreugdenhil
Deze week: https://www.oval.nl/week-van-de-werkstress-2020