Recept: yoghurt ijsjes

In de zomer is een ijsje vaak lekker. Voor deze ijsjes heb je niet veel nodig en ze zijn binnen een handomdraai gemaakt. Je hebt alleen geduld nodig voordat ze bevroren zijn, maar daarna kan je er lekker van genieten!
 
Voor 10-12 ijsjes
 
Ingrediënten

  • 400 ml magere yoghurt of kwark
  • 1-2 eetlepels honing
  • Verschillende soorten fruit

 
Benodigdheden

  • Muffinvorm (siliconen) of kleine ronde bakjes/bekertjes
  • Houten ijsstokjes

 
Bereiding

  1. Roer de honing door de yoghurt.
  2. Snijd het fruit in kleine stukjes en verdeel 2/3 over de vormpjes.
  3. Giet de yoghurt over het fruit heen en tik er mee op het aanrecht, zodat er geen luchtbellen achterblijven.
  4. Steek vervolgens de houten stokjes erin en dek de ijsjes af met verhoudfolie.
  5. Zet de ijsjes voor minstens 3 uur in de vriezer.

 
Geniet ervan!