Recept: spaghetti met zalm en courgette

Een romige pasta waar je de vezels mee binnenkrijgt en je portie vette vis eet! Het recept is makkelijk te maken en in een handomdraai klaar! Probeer jij hem uit?

 

Voor 1 portie

 

Ingrediënten

  • 50 gram volkoren pasta (ongekookt)
  • 70 gram gerookte zalm
  • 1 ui
  • Halve courgette
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 75 ml groente bouillon
  • 50 gram zuivelspread naturel light
  • 1 eetlepel citroensap
  • 2 koffielepels dille (vers of gedroogd)
  • Naar smaak zout (met mate) en peper

 

Bereiding 

  1. Kook de pasta gaar zoals op de verpakking beschreven.
  2. Snij de zalm in repen, snipper de ui en snij de courgette in blokjes.
  3. Verhit de olie in een pan en bak de ui glazig.
  4. Voeg vervolgens de courgette toe en bak mee.
  5. Schenk de groentebouillon erbij en laat ca. 5 minuten zachtjes koken.
  6. Roer de zuivelspread erdoor en breng op smaak met het citroensap, de dille, peper en zout.
  7. Meng de pasta met de saus en schep de zalm erdoor. Eetsmakelijk!

 

 

 

Dit recept is geïnspireerd door weightwatchers.com