Wist je dan makreel ook een vette vis is? De vette vis vetzuren zijn goed voor onder andere hart en vaatziekten en het advies is om minimaal 1 keer per week vette vis te eten. In dit recept zitten ook lekker wat groente, zodat je ook aan je groente inname komt! Probeer jij het recept uit?
Voor 2 personen
Ingrediënten
- ½ gerookte makreelfilet
- 2 theelepels humus
- 1 stuk winterpeen
- 1 stukje komkommer
- 2 grote bladen ijsbergsla
Bereiding
- Haal de makreelfilet uit elkaar met twee vorken en zorg ervoor dat alle eventuele graatjes verwijderd zijn.
- Was de komkommer en wortel en snijd deze in lange, dunne reepjes. Was ook de slabladen.
- Smeer de slabladen in met een laagje humus en verdeel de gerookte makreel en de gesneden groenten hier overheen.
- Rol de wraps en eet smakelijk!
Dit recept is geïnspireerd door ohmyfoodness.nl