Recept: slawraps met gerookte makreel

Wist je dan makreel ook een vette vis is? De vette vis vetzuren zijn goed voor onder andere hart en vaatziekten en het advies is om minimaal 1 keer per week vette vis te eten. In dit recept zitten ook lekker wat groente, zodat je ook aan je groente inname komt! Probeer jij het recept uit?

 

Voor 2 personen 

 

Ingrediënten

  • ½ gerookte makreelfilet
  • 2 theelepels humus
  • 1 stuk winterpeen
  • 1 stukje komkommer
  • 2 grote bladen ijsbergsla

 

Bereiding

  1. Haal de makreelfilet uit elkaar met twee vorken en zorg ervoor dat alle eventuele graatjes verwijderd zijn.
  2. Was de komkommer en wortel en snijd deze in lange, dunne reepjes. Was ook de slabladen.
  3. Smeer de slabladen in met een laagje humus en verdeel de gerookte makreel en de gesneden groenten hier overheen.
  4. Rol de wraps en eet smakelijk!

 

 

Dit recept is geïnspireerd door ohmyfoodness.nl