Onze sportlessen

Naast dat wij allemaal diëtist zijn van beroep zijn wij ook allemaal personal trainer. Westland-Gezond biedt dan ook verschillende sportlessen aan, namelijk personal training of groepslessen.

  • Personal training: bij het geven van de personal training bieden wij 1 op 1 sportles aan, waarbij we uitgebreid letten op jouw houding, wensen en doelen. Dit wordt van te voren allemaal doorgenomen. Ook worden er bij de personal training testen afgenomen, om de progressie meetbaar te maken. Er wordt hierbij gewerkt aan jouw houding, conditie, kracht en balans.
  • FLIP 1:6 groepsles: Onze FLIP lessen worden gegeven in een groep van maximaal 6 personen, waarbij 1 personal trainer aanwezig is. De FLIP lessen worden op maandagmiddag, maandagavond, dinsdagavond, woensdagochtend, woensdagavond, donderdagavond en zaterdagochtend gegeven. Tijdens de FLIP lessen wordt er in groepsvorm gewerkt aan lenigheid, balans, kracht en conditie.
  • OCM les: De OCM les wordt gegeven op de vrijdagochtend. Tijdens de OCM les wordt er op een rustig tempo gewerkt aan verschillende spiergroepen, waaronder jouw buikspieren, beenspieren en de onderrug. We sluiten de les af met een ontspanningsoefening. Dit kan in de vorm van een bodyscan, ademhalingsoefeningen of rek- en strekoefeningen zijn.
  • Bootwalk: Op dinsdagavond staat de bootwalk op de planning. Dit is een laagdrempelige les, waarbij er 40-50 minuten flink doorgewandeld wordt. Tussen het wandelen door worden er spier verstevigende oefeningen uitgevoerd. Deze les is voor iedereen toegankelijk en een groot voordeel is dat dit altijd heerlijk in de buitenlucht plaatsvindt.

Heb jij interesse naar één van deze sportlessen stuur ons dan een mail of bel ons. Voor meer informatie kun je verder kijken op onze website.