Blog: Locatie Rhoon

Sinds 2017 is Westland-Gezond gevestigd in de zorgcarroussel Albrandswaard. Waar? Nou, direct naast het metrostation van Rhoon! Daarnaast is er ook een parkeerplaats voor de deur: gemakkelijk te bereiken voor iedereen. Hier kun je bij  meerdere disciplines terecht. En bij Westland-Gezond specifiek voor hulp bij voedingsadvies, het afvallen, maar ook voor stoppen met roken trajecten. Dit is het zorgcarroussel voor Rhoon, Poortugaal en Hoogvliet.

Op deze locatie is onze diëtiste Kelsey op woensdag(avond) en vrijdag aanwezig om cliënten te helpen. Niet alleen is zij gespecialiseerd in stoppen met roken trajecten, maar zij heeft zich ook op kinderdiëtetiek en de begeleiding van zwangere vrouwen gericht. Dit zijn enkele voorbeelden van de specialistische trajecten waarvoor jij je kunt aanmelden. Uiteraard kan Kelsey jou ook helpen met Prikkelbare Darm Syndroom (PDS) en werkt Westland-Gezond volgens het principe dat je leefstijl aanpassen de beste ontwikkeling is om gezond te blijven.

Ook leuk om te doen: een bootwalk! Kelsey neemt een gezellige groep mee de omgeving in waar je in de buitenlucht met simpele oefeningen kunt trainen. Niet alleen heel leuk om te doen, maar ook nog eens een goede manier om je dagelijkse beweging te halen.

Kom je binnenkort bij Kelsey op bezoek? Ze helpt je graag om jouw doelen dit jaar te behalen.