Diëtist

Voeding- en leefstijltrajecten

Het eerste consult is 90 minuten en de vervolgconsulten elk 30 minuten. Daarnaast hebben we gedurende het traject een uur uitwerktijd nodig om jou van alle informatie te voorzien en indien gewenst de huisarts op de hoogte te stellen. Ook ontvang je regelmatig online coaching via mail of app. Heb je vragen? Stel ze gerust!

Traject basis (drie maanden)
Het basis-traject is voor cliënten met een kortere hulpvraag. Vaak passen medische vragen zoals begeleiding bij prikkelbare darm syndroom een hoge bloeddruk of een hoog cholesterol prima in. In deze drie maanden plannen we totaal vijf consulten. De investering voor drie maanden is €337,50. Uiteraard staan we via mail of app altijd voor jouw vragen klaar.

Traject resultaat (zes maanden)
Het resultaat- traject van zes maanden is voor cliënten die lekkerder in hun vel willen zitten en doelen hebben ter verbetering van hun gewicht. Met een half jaar heb je de tools voor een gezonde leefstijl aardig onder de knie en kun je gecombineerde doelen met betrekking tot leefstijl goed behalen. In deze zes maanden plannen we acht consulten. Uiteraard staan we via mail of app altijd voor jouw vragen klaar. De investering is €438,-

Traject succes (twaalf maanden)
Het succes-traject is voor cliënten die voelen dat het nu of nooit is. Langdurig een stok achter de deur en grote doelen op het gebied van gewichtsverlies passen hierin. Cliënten voelen dit vaak zelf aan. De investering voor 14 consulten, in deze twaalf maanden is €639,-. Uiteraard staan we via mail of app altijd voor jouw vragen klaar.

Van de hulpvragen past 95% goed in een traject. Heb jij een afwijkende vraag of de wens tot een andere aanpak? Ook deze horen we graag! Bel dan naar 0174-266910 of mail.

image

Bij de begeleiding bij kinderen is het eerste gesprek een uur in verband met de spanningsboog van de kids. Lees hier meer over de werkwijze bij kinderen.

Alle diëtisten van Westland-Gezond zijn BIG-geregistreerd en staan ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici. Om geregistreerd te mogen staan, volgen wij regelmatig nascholingen en trainingen. Hiermee voldoen we aan de eisen van de zorgverzekeraars, maar wij hebben geen contracten met zorgverzekeraars. Met een restitutiepolis wordt onze hulp in de basisverzekering voor ongeveer 195 euro vergoed, maar bij een naturapolis kan dit minder zijn. Indien je aanvullend verzekerd bent kan het zijn dat je meer terug krijgt van de verzekeraar. Informeer hiervoor bij een van je diëtisten van Wetland-Gezond of bij jouw zorgverzekeraar. Bij kinderen geldt er geen eigen risico in de basisverzekering.

Online of face-to-face
Wij als diëtist kunnen je begeleiden op één van de locaties. Vanaf heden is ook online begeleiding door ons mogelijk. Onze voorkeur gaat uit het eerste gesprek face-to-face is, om persoonlijk kennis te maken. De ervaring leert dat dit beter is voor het vertrouwen en de kwaliteit van onze relatie. Voedings- en leefstijladvies is tenslotte persoonlijk en op maat. Hierna kunnen de gesprekken worden vormgegeven via een videoafspraak vanuit huis door middel van ons online afsprakensysteem (NUTRIPORTAL).

Of laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op.

    Naam:

    E-mailadres:

    Telefoonnummer:

    Bericht:

    Op weg naar een gezondere leefstijl!