Overnight oats met frambozen en banaan

Ga jij voor een makkelijk, snel en overheerlijk ontbijt? Probeer dan eens deze overnight oats uit. Je maakt ze de avond van tevoren en in de ochtend haal je je ontbijt uit de koelkast en eet je het op. Je kunt het ook nog even opwarmen in de magnetron, zodat je een lekker warm ontbijt hebt. Hoe makkelijk is dat?!

Ingrediënten (voor 1 persoon):

  • 30 gram havermout
  • 200 gram (plantaardige) melk
  • 10 gram chiazaad
  • 10 gram lijnzaad
  • halve banaan
  • handje frambozen
  • handje ongezouten noten
  • Eventueel kaneel/speculaaskruiden

Bereiding:

  1. Meng de avond van tevoren de havermout, chiazaad en melk in een bakje door elkaar en voeg hier eventueel nog kaneel of speculaaskruiden aan toe. Zet dit bakje in de koelkast.
  2. Haal het bakje uit de koelkast en warm deze eventueel op in de magnetron.
  3. Voeg dan de lijnzaad, banaan, frambozen en ongezouten noten toe.
  4. Top de overnight oats nog af met wat kaneel of speculaaskruiden.
  5. Eetsmakelijk!