Op maandag 17 maart organiseerde Westland-gezond een gezellige kookworkshop ‘Tapas en sushi maken’ bij Transport People in Naaldwijk, waaraan 30 enthousiaste werknemers deelnamen. De deelnemers werden in twee groepen verdeeld: de ene groep ging onder begeleiding van Naomi zelf sushi maken met verse ingrediënten zoals zalm, tonijn, avocado en komkommer. Sushi is oorspronkelijk ontstaan in Japan. Met verse ingrediënten zoals rauwe vis, rijst met een perfecte kleefkracht en subtiele smaakaccenten zoals wasabi en sojasaus, biedt sushi een unieke ervaring. Of je nu een sushi-fan bent of net begint met ontdekken, sushi blijft altijd een leuke en verrassende keuze, en is ook nog eens heel leuk om zelf te maken.
De andere groep ging samen met Ramona gezonde tapas hapjes bereiden. Tapas zijn een geweldige manier om samen te genieten van kleine, smaakvolle gerechtjes. Vaak worden tapas geassocieerd met gefrituurde of vette hapjes, maar gelukkig kan het ook anders! Gezonde tapas combineren de rijke smaken van de Mediterrane keuken met voedzame, lichte ingrediënten. Denk aan verse groenten, magere eiwitten en smaakvolle kruiden die elk hapje tot een culinaire belevenis maken. Enkele van de gerechten die werden bereid, waren onder andere carpaccio, summer rolls, bruschetta en gazpacho.
Na het bereiden van de heerlijke tapas hapjes en sushi was het tijd om samen van de gerechten te genieten. De tapas en sushi vielen goed in de smaak bij de werknemers van Transport People, en al met al was het een groot succes!