Ben je jouw standaard lunch soms ook zo zat. Tijd voor verandering, met deze heerlijke pita tosti!
Ingrediënten: 1 el milde olijfolie, 200 g bladspinazie, 2 tomaten, 250 g mozzarella, 4 grote volkorenpitabroodjes, 100 g zuivelspread naturel light, 2 tl
gedroogde oregano.
Bereiding:
- Verhit de olie in een koekenpan en laat de spinazie in delen slinken. Breng op smaak met peper. Doe de spinazie in een zeef en laat goed uitlekken.
- Snijd ondertussen de tomaten en mozzarella in dunne plakjes. Snijd de pitabroodjes overlangs doormidden en besmeer alle snijkanten met de zuivelspread. Verdeel over de helft van de pitabroodhelften de spinazie, tomaat en mozzarella. Bestrooi met de oregano en peper. Dek af met de rest van de pitabroodhelften met de besmeerde kant naar beneden.
- Verhit de grillpan en gril de pitabroodjes in 2 delen in 5-6 min. goudbruin. Keer voorzichtig halverwege. Snijd doormidden en serveer.