Hou je van pindakaas? Dan is dit recept zeker een aanrader! Makkelijk om te maken en koolhydraatarm!
Voor 12 porties
Ingrediënten
- 4 middelgrote eieren
- 350 gram 100% pindakaas met stukjes pinda’s
- 16 gram bakpoeder
- 100 ml karnemelk
- ½ eetlepel koek- en speculaaskruiden
- 1 eetlepel vloeibare honing
- 200 gram hüttenkäse
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Mix met een handmixer de eieren door de pindakaas.
- Voeg de bakpoeder, karnemelk, kruiden en honing toe en mix tot een glad beslag.
- Verdeel over het ingevette bakblik en bak het pindakaasbrood in 30 minuten gaar in het midden van de oven.
- Snijd in plakken en besmeer met de hüttenkäse.
- Eetsmakelijk!
Dit recept is geïnspireerd door AH.nl