Recept: Koolhydraatarm pindakaasbrood

Hou je van pindakaas? Dan is dit recept zeker een aanrader! Makkelijk om te maken en koolhydraatarm!

 

Voor 12 porties

 

Ingrediënten

  • 4 middelgrote eieren
  • 350 gram 100% pindakaas met stukjes pinda’s
  • 16 gram bakpoeder
  • 100 ml karnemelk
  • ½ eetlepel koek- en speculaaskruiden
  • 1 eetlepel vloeibare honing
  • 200 gram hüttenkäse

 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Mix met een handmixer de eieren door de pindakaas.
  3. Voeg de bakpoeder, karnemelk, kruiden en honing toe en mix tot een glad beslag.
  4. Verdeel over het ingevette bakblik en bak het pindakaasbrood in 30 minuten gaar in het midden van de oven.
  5. Snijd in plakken en besmeer met de hüttenkäse.
  6. Eetsmakelijk!

 

 

 

Dit recept is geïnspireerd door AH.nl