De diëtisten van Westland Gezond

Voedingsadvies De Lier

Voedingsadvies in de buurt van De Lier onder begeleiding van diëtist. Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen.

Voedingsadvies en werkwijze

Wij werken als diëtist met trajecten van drie, zes of twaalf maanden. Dit ervaren onze cliënten en wijzelf als erg prettig. Het lukt nu eenmaal niet om je leefstijl binnen een maand blijvend aan te passen. Door middel van de trajecten kan je realistische doelen opstellen en biedt dit een stok achter de deur.

Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek (live of telefonisch) bespreken we jouw wensen en behoeften. Hiermee bepalen we in overleg welk voedingsadvies en leefstijl traject het beste bij jouw situatie past. Hieronder lees je meer over de trajecten in De Lier en omgeving.

voedingsadvies en werkwijze diëtist

Traject basis (drie maanden)

Het basis-traject is voor cliënten met een kortere hulpvraag. Vaak passen medische vragen zoals begeleiding bij prikkelbare darm syndroom een hoge bloeddruk of een hoog cholesterol hier prima in. In deze drie maanden plannen we totaal vijf consulten.

De investering voor drie maanden is €337,50. Uiteraard staan we via mail of app altijd voor jouw vragen klaar. Afhankelijk van je zorgverzekeraar wordt hier een deel van vergoedt.

Traject resultaat (zes maanden)

Het resultaat- traject van zes maanden is voor cliënten die lekkerder in hun vel willen komen en doelen hebben ter verbetering van hun gewicht en/of vetpercentage. Met een half jaar heb je de tools voor een gezonde leefstijl aardig onder de knie en kun je gecombineerde doelen met betrekking tot leefstijl goed behalen.

In deze zes maanden plannen we acht consulten. Uiteraard staan we via mail of app altijd voor jouw vragen klaar. De investering is €438,- Afhankelijk van je zorgverzekeraar wordt hier een deel van vergoed.

Traject succes (twaalf maanden)

Het succes-traject is voor cliënten die voelen dat het nu of nooit is. Langdurig een stok achter de deur en grote doelen op het gebied van gewichtsverlies passen hierin. Cliënten voelen dit vaak zelf aan.

De investering voor 14 consulten, in deze twaalf maanden is €639,-. Uiteraard staan we via mail of app altijd voor jouw vragen klaar. Afhankelijk van je zorgverzekeraar wordt hier een deel van vergoed.

Routebeschrijving vanuit De Lier

Voedingadvies De Lier

Het eerste consult is 90 minuten en de vervolgconsulten elk 30 minuten. Daarnaast hebben we gedurende het traject een uur uitwerktijd nodig om jou van alle informatie te voorzien en indien gewenst de huisarts op de hoogte te stellen.

Ook ontvang je regelmatig online coaching via mail of app.

Van de hulpvragen past 95% goed in een traject. Heb jij een afwijkende vraag of de wens tot een andere aanpak? Ook deze horen we graag!

Online agenda 

Snel en makkelijk een afspraak maken? Je kunt jouw eerste afspraak direct plannen in onze online agenda. Ook afspraken wijzigen of verzetten kan via dit systeem.

Door deze manier van werken en onze ruime openingstijden kunnen je vaak binnen een week aan de slag.

Kennismakingsgesprek 

Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek van 30 minuten en het doornemen van de wensen en behoeften bespreken we welk traject het beste bij jou past. Je kunt ons hiervoor bellen, mailen of direct een afspraak maken in onze online agenda.

Wil je direct aan de slag zonder kennismakingsgesprek? Dat is zeker mogelijk.
In dit geval nemen we altijd telefonisch contact op voor een goede voorbereiding.

Leefstijlverandering

Wij streven in onze behandeling naar een leefstijlverandering. Naast voedingsadvies geven we daarom ook tips over jouw beweegpatroon. Daarnaast werpen we een blik op jouw slaap- en stressniveau. Waar nodig staan we hier wat langer bij stil.

Block "7233" not found

Veel gestelde vragen

Om gezond af te vallen heb je een regelmatig voedingspatroon nodig waarbij je alle vitaminen en mineralen binnenkrijgt. Ook is het om af te vallen noodzakelijk om minder calorieën binnen te krijgen dan dat je voorheen binnen kreeg. Als je op die manier 2-3 kilo in de maand afvalt spreken we van gezond afvallen.

Het belangrijkste aan een gezond voedingspatroon is de regelmaat. Zorg dat je om de 2,5-3 uur wat eet. In de tussentijd kan jouw lichaam rusten en de maaltijd verwerken. Hierdoor blijft je bloedsuikerspiegel op pijl. Daarnaast is het van belang dat er dagelijks fruit, groente, ongezouten noten, volkoren producten, zuivel en vocht op het menu staat. Met deze producten krijg je al je dagelijkse vitamines en mineralen binnen en dan kun je spreken van een gezond voedingspatroon.

Door middel van een afspraak bij een diëtist kan in kaart worden gebracht waar jouw darmproblemen vandaan komen. Hiernaast wordt er een persoonlijk advies geschreven en wordt er meegekeken naar jouw klachtenpatroon. Door middel van deze begeleiding en adviezen kunnen jouw klachten verminderen en ze kunnen zelfs verdwijnen, wanneer de producten waarop jouw darmen reageren zijn gevonden.

Afspraak maken
Afspraak maken