Vacature Diëtist (20-30 uur)

  • Krijg jij er energie van om mensen te helpen bij een gezondere leefstijl?
  • Houd jij van vooruitgang bij je klant, maar ook binnen jouw eigen team?
  • Houd je van diversiteit in je werk, jouw contacten en het niveau waarop je schakelt?

Dan heet Westland-Gezond in Maasdijk jou welkom.

Wat ga je doen?

Als diëtist bij Westland-Gezond combineer je graag het beste van verschillende werelden:

Individueel & teams

Je hebt graag goede 1 op 1 gesprekken waar jouw rake voedingsadviezen vol aandacht zijn afgestemd op de persoon die voor je zit. Daarnaast werk je graag voor teams waar je leuke workshops, informatiesessies en groepstrainingen aan geeft.

Zakelijk & particulier

Je geeft graag jouw persoonlijke aandacht aan particulieren met voedingsvragen. Tegelijkertijd geniet je van DE energieke dynamiek van de bedrijven die willen werken aan hun vitaliteit

Een fijne thuisbasis & lekker op pad

Voor de health-checks zijn wij op locatie bij onze klanten, sportieve trainingen verzorgen we regelmatig bij onze partners, maar je kunt ook genieten van de vertrouwde thuisbasis in Maasdijk. Daar geef je individueel voedingsadvies, eventueel sportlessen (geen pré) en werk je wat stukken uit en brainstorm je met collega’s.

Intern & extern

Jouw focus ligt op vooruitgang. Je zet je graag in om Westland-Gezond verder te laten groeien. Of dit nu vooruitgang van jouw klant is, of vooruitgang van jullie team, jij wordt van iedere stap blij! Je bent een mensen-mens en weet anderen vanuit vertrouwen mee te krijgen. Het benaderen van nieuwe bedrijven is helemaal jouw ding en je bent nauwkeurig in het onderhouden van contact met deze bedrijven. Je coacht daarom niet alleen jouw klanten, maar ook jouw collega’s. Zij kunnen van jou op aan in hun ontwikkeling en professionele uitdagingen. Andersom consulteer jij hen als je vakinhoudelijk een pittige casus hebt.

Inhoud & relatie

Jij houdt van je vak, maar bent ook graag een kartrekker die kansen en samenwerkingen aantrekt. Je bent nieuwsgierig naar hoe het met jouw teamleden en (potentiële) klanten gaat en helpt hen graag vooruit. Daarbij kun je leunen op jouw expertise van voeding en de fysieke & mentale impact daarvan. Naast jouw vakkundigheid kan ieder echt rekenen op jouw commitment. Je adviseert, coacht en begeleidt iedere klant en teamlid tot de gewenste stappen behaald zijn. Kortom; jij groeit als je anderen kunt liften.

Zelfstandig & samen

Je houdt je eigen broek op. Sterker nog; jij hebt jouw vrijheid nodig om jouw werk goed te doen. Je legt de lat hoog voor jezelf, maar bent tegelijkertijd niet bang om jouw teamleden in te zetten voor de dingen die zij beter kunnen dan jij. Jij weet; “Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder!”

Wat kun je verwachten?

  • Een leuk en gemotiveerd team om mee samen te werken.
  • Een uitdagende baan vol afwisseling, leuke mensen en gave projecten;
  • Werken op verschillende locaties.
  • Werktijden in onderling overleg met de mogelijkheid om onder schooltijd te werken.

Wat neem je mee?

  • Je hebt geregistreerd HBO niveau op het gebied van voeding.
  • Je bent in het bezit van een auto.
  • Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie

Wie is je team?

Jouw teamleden bestaan uit 4 bevlogen specialisten op het gebied van diëtetiek & sport die jij coacht en waar je nauw mee samenwerkt. Kelsey is onze rots in de branding als betrouwbare kwaliteitsbewaker. Jody is de flexibele en social media kei. Annemarie is sportdocent en onze enthousiaste vliegende keep. Yvon is de ideeëngenerator en founder.

Wie zijn wij?

Westland-Gezond vindt vitaliteit goud waard! We begeleiden in de aanpak van jouw totale leefstijl: voeding, sport, op werk en privé. Wij begeleiden stap voor stap op zoek naar een gezondere versie van jezelf. Dat doen we met 3 pijlers:

1.     VOEDINGSADVIES door diëtistes voor particuliere cliënten. Hier kunnen volwassenen en kinderen maatwerk advies krijgen over gezonde voeding, afvallen, of klachtvermindering.

2.     SPORT-lessen in kleine groepen, bootwalks en personal training in onze eigen mooie studio in Maasdijk (Honderdland).

3.     Het SAMEN-FIT vitaliteitsprogramma dat Westland-Gezond voor bedrijven heeft ontwikkeld. Denk aan (kook)workshops, health checks, een kantinecheck en sportactiviteiten.

Enthousiast?

Kom een bakkie doen! Een blik zegt meer dan 1000 woorden en een verhaal raakt meer dan een c.v. Wij zijn nieuwsgierig naar wie jij bent en willen graag onderzoeken hoe wij samen het verschil kunnen maken. Mail jouw motivatie uiterlijk 15 september naar Yvon@westland-gezond.nl of bel Yvon: 06-18751207.