Een goede manier om kennis te maken.

Voorlichtingen

Een leefstijlverandering begint met kennis en bewustwording. Bijvoorbeeld kennis over het onderwerp, de aanpak, maar ook de resultaten die het kan opleveren. Door kennisvergroting bij jezelf te creëren word je bewust en vergroot je jouw kans van slagen om je leefstijldoel te behalen.

We organiseren verschillende voorlichtingen om jouw kennis te vergroten. In onderstaande planning kan je vinden wanneer en welke voorlichtingen gegeven worden. Deze voorlichtingen duren ongeveer 45 minuten en zijn kosteloos. Op 3, 5 en 8 oktober worden de voorlichtingen: “voeding rondom zwangerschap”, “stoppen met roken”, “Gezonde voeding en training” en 'Samen-fit in jouw bedrijf' gegeven.

image

Een interactieve workshop over voeding bij de verschillende fases van zwanger- en moederschap, maar ook adviezen bij een kinderwens. Vragen zoals: “Welke tekorten kunnen er ontstaan?”, “Hoe val ik gezond af?”, “Wat zijn de adviezen bij lactatie?”, zullen aanbod komen. Daarnaast zal er de mogelijkheid zijn om vragen te stellen.

Roken, we weten allemaal dat het slecht voor je is. Wist je dat er wel 4000 stoffen voor zorgen dat je lichaam de sigaret kan verdragen. En dan dat ene stofje… nicotine. Nicotine zorgt ervoor dat je verslaafd raakt en blijft aan de sigaret. Bij eenmaal verslaafd is de vraag: Hoe kom ik er weer vanaf? Ruim 23% van de Nederlanders rookt momenteel. Van het aantal rokers zou 80% willen stoppen. Het stoppen met roken kan vergeleken worden met leren fietsen. Het is vallen en opstaan. Lukt het de eerste keer niet, stap weer terug de fiets op en leer van het moment dat je viel. Makkelijker gezegd dan gedaan hoor ik je denken…
Klopt! Daarom is het fijn om begeleiding te krijgen bij het stoppen met roken. Deze begeleiding begint met deze voorlichting doordat we je meer inzicht geven in de verschillende aanpakken en hulpmiddelen om te stoppen. Ook vragen zoals: “Wat maakt de verslaving?”, “Wat zijn de effecten en gevolgen van roken?” worden beantwoord.

Onze unieke aanpak en werkwijze, wat houd dat precies in? We zullen tijdens deze voorlichting je kennis vergroten door antwoordt te geven op: “Welke voedingsstoffen zijn er?”, “Waar zijn ze goed voor en waar zitten ze in?” en “Wat zijn de huidige voedingsadviezen?”. Ook gaan we etiket lezen en leggen we onze trainingsmethoden uit. Daarnaast geven we duidelijkheid over onze begeleiding, waar we voor staan en wat de kosten en vergoedingen zijn.

Ben jij werkgever of HR manager, dan is deze voorlichting een must om te volgen. Hebben jou medewerkers voldoende energie en motivatie om creatief, innovatief en productief te zijn? Je kunt je voorstellen dat ongezonde voeding, onvoldoende beweging, roken en stress hier invloed op hebben. We vertellen je tijdens de voorlichting graag de cijfers. Daarnaast geven we  je tips over wat je kunt inzetten om zelf aan de vitaliteit van de medewerkers te werken en ze tot een gezondere leefstijl te stimuleren. Tot slot vertellen we waar wij goed in zijn en hoe het Samen-Fit programma op de werkvloer is in te zetten.

Enthousiast geworden over één van onze voorlichtingen?! Schrijf je hieronder in.
Heb je een vraag over de voorlichtingen? Mail gerust naar info@westland-gezond.nl.

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Maak een keuze:

Opmerkingen:

Op weg naar een gezondere leefstijl!