Jeroen Molenaar

Ik ben gek op gezelligheid met  het, voor mij, bijbehorende hapje en drankje.  Het sporten stond al enige tijd op een laag pitje en mijn conditie was niet al te best meer. De laatste jaren was geleidelijk aan ook mijn gewicht flink toe genomen.  Ik  wilde graag gezonder gaan leven en wat kilo’s kwijt raken. Pogingen om dit zonder begeleiding te doen stranden steeds in goede voornemens en zwakke excuses.
Nadat ik Westland-Gezond  gevonden had op internet was een afspraak snel gemaakt. Yvon kwam in een oriënterend gesprek snel ter zake en wist de doelen direct helder te maken.
Doordat de doelen nu duidelijk waren en er elke maand een afspraak vast stond waarop terug gekomen werd op de gestelde doelen, had ik de voor mij noodzakelijke stok achter de deur.
Inmiddels is het zes afspraken en  7 maanden later en heb ik mijn bewegings- en voedingspatroon flink aangepast. Ik ga dagelijks, bij wijze van spreken, fluitend op de fiets naar mijn werk, loop weer een paar keer per week hard en ben meer dan 10 kilo afgevallen.  Ik voel me veel beter en dat is me, volgens  mijn omgeving, ook af te zien.
Ik had dit resultaat zeker niet kunnen bereiken zonder de praktische tips en de duidelijk gestelde doelen van Yvon. Doordat Yvon duidelijk rekening heeft gehouden met mijn persoonlijke wensen en voorkeuren is het resultaat redelijk gemakkelijk bereikt en voelde het niet als een zware opgave.
Jeroen Molenaar (1962)