Diana Haksteeg

Eind vorig jaar heb ik contact gezocht met Wetland-Gezond. In eerste instantie met Yvon, omdat ik haar al kende, later heb ik kennis gemaakt met Kelsey. Yvon was net bevallen en daardoor nog met zwangerschapsverlof. Yvon stuurde me door naar haar collega Kelsey. Leuke meid, spontaan en zeer deskundig.
Ter voorbereiding van ons eerste gesprek, moest ik een dagboek ‘beweging’ en ‘voeding’ bijhouden voor drie dagen. Deze dagboeken hebben we doorgenomen en wat opviel is dat ik best veel suikers tot mij nam zonder dat ik me daar bewust van was.
Kelsey had alternatieven geadviseerd, een ‘eetplan’ opgesteld en daar ben ik mee aan de slag gegaan. Van tevoren werd ik door haar gemeten en gewogen en werd er een doel vastgesteld. Mijn doel was om meer vet kwijt te raken en meer spierkracht op te bouwen. En dat is gelukt! Tussendoor kon ik Kelsey mailen en advies vragen over wat ik wel of beter niet kon eten. Hier werd ook snel op gereageerd wat ik als heel positief heb ervaren.
Ik heb geleerd om anders tegen voeding aan te kijken, minder suiker te eten en vooral bewust te worden van wat ik binnen krijg. En natuurlijk eet ik nog weleens chocolade of andere lekkere dingen, maar ik let wel op. Voor mezelf heb ik de dingen eruit gepikt die voor mij prettig zijn, zodat ik mijn leefstijl hierop kan aanpassen.
Mijn doel heb ik zeker behaald, mijn spierkracht is toegenomen en mijn vetpercentage is verlaagd! En het mooiste is, ik heb het zelf gedaan! Daar ben ik zeker trots op!