Lisanne Baremans

Ik heb Yvon om hulp gevraagd toen ik zelf niet meer wist wat ik moest doen om af te vallen. Ik sportte vijf keer in de week en kreeg weinig calorieën binnen, toch bleven de kilo’s eraan zitten. Hier werd ik niet echt blij van en besloot een professional in te schakelen die mij wilde helpen. Tijdens de eerste afspraak met Yvon kwam ik erachter dat ik veel te weinig binnenkreeg en dus een totaal verkeerd voedingspatroon had. Het werd duidelijk dat ik veel meer moest gaan eten zodat mijn verbrandingsmotortje weer in beweging zou komen en geleidelijk aan kon gaan afvallen. Door het voedingsadvies van Yvon in combinatie met lekker veel sporten ben ik inderdaad kilo’s lichter geworden en zit veel beter in m’n vel! De nieuwe manier van eten was in het begin erg wennen maar nu het eigen is geworden en ik zie hoeveel voordelen ik uit dit voedingspatroon kan halen zie ik geen optie om terug te vallen in mijn oude patroon. Ik heb aan het begin van het traject twee doelen opgesteld waarvan ik er één al behaald heb. Het andere doel hoop ik binnenkort ook waar te maken, nog een paar kilootjes te gaan! De werkwijze van Yvon, een maandelijkse afspraak om te wegen en de voortgang te bespreken is erg prettig. Tussendoor ontvang je een mailtje hoe het gaat wat erg bemoedigend werkt bij mij. Ik had dit zonder hulp van Yvon niet kunnen bereiken!
Lisanne Baremans (1992)