Marijke Dekker

‘Een aantal jaar geleden had ik rug klachten en was ik duizelig en toen ben ik via de sportschool bij Yvon terecht gekomen. Nu, een paar jaar later,  was mijn voedingspatroon helaas door drukte weer helemaal uit balans en kwam ik teveel aan. Dit wilde ik uiteraard veranderen maar wist niet precies hoe dus heb ik een mailtje eruit gestuurd voor een afspraak opnieuw bij Westland-Gezond. Dit keer heb ik een traject met Kelsey gevolgd en dit is mij opnieuw heel goed bevallen. Ze is spontaan, vrolijk en denkt goed mee en is niet van het straffen als het niet lukt maar juist van het zoeken naar waarom en oplossingen daarvoor.
Wat ik heel fijn vind is dat ik variatielijsten heb gekregen met wat gezonde keuzes zijn en wat iets minder gezonde keuzes zijn. Vooral voor tussendoortjes is vond ik dit heel handig. Het is ook handig dat we samen gekeken hebben naar etiketten lezen. Nu weet ik veel beter waar ik op moet letten als ik wat koop in de supermarkt. Ik ben er nu achter dat dit per product enorm kan verschillen. Dit alles heeft mij geholpen mijn doel tijdens het traject te bereiken en nu nog steeds te behouden. Met tips en trucs die ik van Kelsey heb gekregen is het ook niet echt een dieet maar meer een verandering van gewoontes en keuzes, wat maakt dat het goed vol te houden is in het dagelijkse leven. Kortom een geslaagd traject met een leuke en goede begeleiding.’
2015: ´Ik wilde mijn conditie verbeteren en dus had ik besloten dat ik ging sporten. Ik had me vol goede moet aangemeld bij de sportschool. Uiteindelijk heb ik dit ongeveer 2 maanden volgehouden voor ik afhaakte omdat ik geen zin meer had. Bovendien had ik geen idee wat ik moest doen om mijn doel te bereiken. Gelukkig las ik op dat moment iets over de werkwijze van Yvon.
Meteen besloot ik haar te mailen en na het eerste gesprek was ik meteen gemotiveerd geraakt door haar enthousiasme.  Zij heeft mij allereerst enorm geholpen met mijn voedingspatroon. Het bleek dat ik duizelig was vanwege het feit dat ik te weinig at en niet vanwege mijn lage bloeddruk, wat ik zelf dacht. Door de juiste voedingsadviezen ben ik van mijn duizelingen af.
Yvon is voor mij met betrekking tot het sporten echt de stok achter de deur die ik nodig had. Samen trainen en met afwisselende schema’s die Yvon maakte kon ik doelgericht sporten op een leuke manier. Yvon luisterde goed naar wat ik wilde bereiken en keek tijdens het sporten wat ik aan kon en paste dit zo nodig ter plekke aan, omdat het op dat moment beter bij mij paste. Ze werkt niet met een standaard training maar maakt deze echt op maat. Ze pushte me wel om alles uit mezelf te halen maar dat vond ik alleen maar fijn. Ze deed dit op een leuke manier, niet alsof ik in het leger zat.
Waar ik ook erg tevreden over was, is dat we samen bepaalde hoe ik mijn doelen gingen bereiken. Ik vond het ook erg prettig dat Yvon echt naar me luisterde en ik altijd kon mailen als ik tussendoor een vraag had. Dit maakte haar heel bereikbaar en Yvon antwoordde ook bijna altijd binnen één dag .
Kort gezegd, Yvon is enthousiast, professioneel, ze verstaat haar vak en weet wat ze doet op een vrolijke en enthousiaste manier. Ik heb dan ook absoluut geen spijt dat ik contact heb opgenomen met Westland-Gezond.´
Marijke Dekker (1987)