Martijn van Leeuwen

Vandaag sluit ik een periode af van een half jaar waarin ik Yvon Vreugdenhil heb gevraagd mij te helpen weer gezond te gaan eten en leven, met als doel om af te vallen en mij weer fitter te voelen. Vorig jaar zomer liep ik zeer ontevreden met mezelf rond, ervan balend dat ik al die T-shirts en overhemden niet meer aankon. En ik zag er tegenop om voor de zoveelste keer weer te gaan lijnen.

Toen werd Yvon Vreugdenhil lid van mijn zakelijke netwerk en met haar wekelijkse 60 seconden presentatie inspireerde ze mij om tot actie over te gaan, waardoor ik mij spontaan bij haar heb aangemeld. Al heel snel kwam ik er achter dat ik hiervan geen spijt zou krijgen. Yvon leerde me dat lijnen helemaal geen zin heeft omdat je dan snel ook weer een terugval krijgt. Daarnaast moest ik zelfs op bepaalde momenten van de dag meer gaan eten dan in het verleden en in ieder geval moest er meer regelmaat komen in mijn eetpatroon. Maar geen gekke liflafjes of bizarre diëten, gewoon gezond en gevarieerd eten, veel water drinken en sporten een wezenlijk onderdeel laten zijn van je dagelijks leven. Vooral dat laatste: sporten is voor mij geen noodzakelijk kwaad meer, waar ik met hangen en wurgen aan doe, maar het is een prettige gewoonte geworden waar ik vaak ook plezier aan beleef. Dan heb ik het nog niet eens over de maandelijkse bootcamps die Yvon geeft en die soms heel pittig, maar vooral ook heel fijn zijn om mee te maken.

Kortom: Yvon biedt een complete dienstverlening met een optimaal resultaat: hier het bewijs: ik ben maar liefst 20 kilo lichter en ik voel me top-fit!
Natuurlijk heb ik nu een schone taak voor de boeg om ook fit en gezond te blijven, maar met de lessen en tips van Yvon en zo af en toe ook nog steeds haar begeleiding weet ik zeker dat mij dit gaat lukken. Dus wil je weer fit worden, gecontroleerd afvallen en een gezonde levensstijl krijgen, dan beveel ik Yvon Vreugdenhil van Westland Gezond van harte bij je aan.

Ben je te dik, is je leefstijl te bont,
kom weer in topvorm bij Westland Gezond!

Martijn van Leeuwen (1970)