Team – Hier staan we voor

Westland-Gezond, praktijk voor voeding, beweging & leefstijl, bestaat uit een team van drie diëtisten; Yvon van de Wetering-Vreugdenhil, Kelsey Heezen-Picauly en Jody de Brabander. Doordat wij behalve diëtist ook personal trainer zijn, kunnen wij jou als cliënt de optimale begeleiding bieden. Deze combinatie van diëtist en personal trainer heeft zich voorheen namelijk altijd uitbetaald in mooie resultaten en tevreden klanten. Verwar ons echter niet met Eneco of Nuon, maar naast diëtist en personal trainer, zijn we jouw energieleverancier. Wanneer je voor ons kiest levert dit je meer energie op.*

Onze praktijk is gevestigd in Maasdijk op het Honderdland 221. Hier hebben wij alle ruimte en materiaal tot onze beschikking. Daarnaast hebben wij ook nog een vestiging in The Gym in ’s-Gravenzande en het gezondheidscentrum Zorgcarrousel Albrandswaard in Rhoon. Wil je zelf ervaren of onze werkwijze bij jou past? Je bent altijd welkom op een vrijblijvend informatiegesprek. Maak gemakkelijk een afspraak!

Maak hieronder kennis met ons. Wij hebben er zin in om aan de slag te gaan!

Yvon juist

Yvon van de Wetering-Vreugdenhil

Kelsey juist

Kelsey Heezen – Picauly

Mijn naam is Yvon van de Wetering-Vreugdenhil en in 2013 ben ik afgestudeerd als diëtiste aan De Haagse Hogeschool. Sindsdien ben ik werkzaam in mijn eigen praktijk; Westland-Gezond. Het feit dat ik mijn passie op Westland-Gezond kon richten heeft zijn vruchten afgeworpen. Er zijn al vele mooie resultaten bereikt en de klanten zijn tevreden. Dat heeft ervoor gezorgd dat de praktijk inmiddels zo is gegroeid dat ik nu samenwerk met mij collega Kelsey. Daarnaast hebben wij niet alleen meer een particuliere tak maar ook een vitaliteitsprogramma voor bedrijven.

Ik vind het ontzettend leuk dat mijn werkzaamheden breed zijn en dat ik mensen op alle aspecten kan coachen. De ene dag verzorg ik bootcamps in de frisse buitenlucht waarna ik doorga naar een kookworkshop en de volgende dag geef ik meerdere één-op-één coachings. Samen zoeken naar een gezonde leefstijl die past bij jouw situatie, ik zie het als een uitdaging en hoop dat ik jou hier binnenkort ook in mag begeleiden!

Wil je mij contacten? Hartstikke leuk: yvon@westland-gezond.nl
Mobiel: 06-18751297

jody

Jody de Brabander

Mijn naam is Jody de Brabander. Sinds 1 juli 2021 ben ik werkzaam binnen het team van Westland-Gezond. Yvon heeft mij in mijn afstudeerjaar begeleid en meegenomen in de werkzaamheden binnen het bedrijf. Tijdens deze periode heb ik erg veel geleerd en heb ik goed kennis kunnen maken met de werkwijze binnen Westland-Gezond.

De laatste jaren heb ik mij meer verdiept in een plantaardig voedingspatroon. Duurzaamheid is een term wat de laatste tijd veel voorkomt. Zowel het milieu, klimaat(verandering) en leefstijl vallen onder duurzaamheid en dit vind ik erg belangrijk. Heb jij hier vragen over of weet je niet waar je moet beginnen, ik help je graag! Daarnaast kun je bij mij terecht voor een gezonde volwaardige leefstijl.

Ik kijk ernaar uit jou te begeleiden om de beste versie van jezelf te worden!

Wil je mij mailen? Dat kan naar Jody@westland-gezond.nl

Ik ben Kelsey Heezen – Picauly en sinds 1 januari 2017 versterk ik de praktijk Westland-Gezond. Yvon heeft mij in de laatste periode van mijn 4-jarige opleiding tot diëtiste begeleid. Hierdoor sluiten onze werkwijzen goed op elkaar aan en zijn we goed op elkaar ingespeeld. Ik bied begeleiding op het gebied van leefstijlverandering, waarbij samen een balans wordt gevonden tussen voeding, beweging en ontspanning die past bij jouw leefsituatie. Tijdens dit traject neem ik twijfels, onduidelijkheden en fabels omtrent voeding weg. Daarnaast leer je juiste keuzes te maken in lastige situaties zoals verjaardagen, vakantie en feestdagen. Met het uiteindelijke doel dat je zelfstandig je leefstijlverandering kunt behouden.

Ik richt mij binnen de praktijk Westland-Gezond in het bijzonder op het begeleiden van kinderen en op de aanpak van voedingsgerelateerde mondproblemen. Ik heb er super veel zin in en ik begeleid jou graag op weg naar een gezonde leefstijl!

Mijn mail: kelsey@westland-gezond.nl
Mobiel: 06-34009115

Training en opleiding Westland-Gezond

  • – HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek
  • – Module Borstvoeding
  • – Module PDS 2 (Prikkelbare Darm Syndroom)
  • – Congres Sportvoeding
  • – Voeding en mondgezondheid
  • – Post-HBO kinderdiëtetiek
  • – Opleiding Stress en burn-out coaching
  • – BHV + AED
  • – Personal Trainer (fitness A en B)
  • – Opleiding Begeleiding bieden bij Stoppen met roken

* Vandaar ook de stralen in het logo. Die staan overigens niet alleen voor de energie die het oplevert maar ook voor het feit dat je er gewoon stralend uit gaat zien wanneer je lekker in je vel zit. Helemaal als je daar ook nog eens complimentjes over krijgt! Misschien is het je opgevallen dat de stralen komen uit een driehoek. De drie hoeken staan voor de drie disciplines; voeding, beweging en leefstijl. Bovendien is de driehoek ook synoniem voor playbutton. De playbutton staat voor actie. Samen zetten we die beroemde ‘knop’ om in je hoofd zodat het je gaat lukken om je leefstijl aan te passen en echt in actie te komen.

Op weg naar een gezondere leefstijl!