Herma

Hoi!

Via een vriendin kwam ik bij Kelsey van Westland Gezond terecht.

Gaandeweg kwamen er steeds wat kilo’s bij en daar baalde ik enorm van. Hormonen speelden hierbij een grote rol vertelde ik mijzelf, maar uiteindelijk kan niet alles daar op gegooid worden. Mijn doel was duidelijk: in ieder geval geen toename van mijn gewicht meer en mocht daarbij de weegschaal naar links buigen was dat fijn maar niet mijn prioriteit.

Kelsey, mijn absolute stok achter de deur, leerde mij bewust te worden van t fenomeen “vullen en/of voeden”.

Te vaak stopte ik iets in mijn mond zonder bewust te zijn van wat en hoeveel. Bij mijn koffie/thee momentje hoorde een koekje en geen “dieet” zou mij hiervan af houden.

De combinatie van een aangepast voedingsschema, minstens een half uur beweging per dag, meer vocht in mijn geval en regelmatig een contactmomentje met Kelsey van ‘hoe gaat het?’, maakte mij na 3 maanden 6,1 kilo lichter. Door persoonlijke, onvoorziene, omstandigheden raakte mijn schema uit balans, maar het uiteindelijke resultaat na 6 maanden 4,3 kilo minder en 4 cm omvang minder. En: t koekje bij het koffie/theemomentje is geen “must” meer. Het “volle” gevoel maakt dat de behoefte er niet meer is en de bewustwording heeft duidelijk gemaakt: heb ik er echt trek in? En wanneer dat koekje er wel bij komt: geniet ervan!!

Duidelijk voor mij is het wel dat je echt moet willen, dus focussen, alleen dan zal het ’n succes worden want je moet het zelf doen!

Herma

Ook een afspraak maken? Doe dit direct in onze agenda: https://westland-gezond.nutriportal.eu/