Waar veel mensen jaloers waren dat ik zo snel weer slank was na mijn bevalling, voelde ik me juist moe en slap. Tijdens de borstvoeding periode was ik veel afgevallen en ook daarna lukte het niet om aan te komen en dat gewicht te behouden. Daarom ben ik naar Kelsey van Westland-Gezond gegaan om te zien wat ze voor mij kon betekenen.
Kelsey heeft me geleerd welke producten ik beter kan eten in plaat van de tussendoortjes die ik eerst at. Ook hebben we samen een voedingsplan opgesteld, hoe ik het eten dat ik zou moeten eten het beste kan verdelen.
In het begin vond ik het heel moeilijk om me hier aan te houden omdat ik steeds een vol gevoel had, maar door samen te blijven kijken wat er veranderd kon worden om het haalbaar te maken, werd dat steeds makkelijker. Het is erg fijn dat Kelsey afspraken met me maakte en deze ook per mail naar mij stuurde. Zo is het duidelijk wat je hebt afgesproken en kan je het altijd even teruglezen. Door naast meer en andere voeding mee te doen aan de bootwalk (een aanrader, heel gezellig én leuk!) voor meer beweging, was het doel om op een gezonde manier aan te komen.
In het traject van een half jaar is het me helaas niet gelukt om mijn doel te halen. In het begin was het erg zoeken naar wat goed werkt voor mij. Daarna ging het heel goed, maar een verdrietige periode aan het einde van het traject heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik toch weer wat was teruggevallen.
Door alles wat ik tijdens het traject van Kelsey heb geleerd, gaat het nu wel weer de goede kant op!
Aileen