May Kuipers

Na een lange tijd dat ik niet tevreden met mijzelf was kwam ik via een vriendin in aanraking met The Gym. Toen ik voor een groeps-les zat te wachten aan de grote tafel in de sportschool las ik een foldertje over Westland Gezond, het sprak mij direct aan, omdat ze spraken over een leefstijlverandering in plaats van een dieet. Een dieet had ik immers als eerder gedaan, zonder blijvend succes. Ik ben toen op de website van Westland Gezond meer informatie gaan opzoeken waar ik een verhaal van een oud klasgenoot tegenkwam. Dit trok mij wel over de streep, haar verhaal sprak mij heel erg aan en ik heb vervolgens een afspraak gemaakt.
Mijn doel was om in 6 maanden tijd 10 kilo af te vallen. Toen ik met dit doel bij Kelsey aankwam vond zij dit doel een beetje te scherp, omdat ik niet echt overgewicht had. Uiteindelijk ben ik ongeveer 5 kilo afgevallen en 5 cm van mijn taille kwijt. Buiten dat ben ik veel bewuster gaan leven, ik stop niet alles klakkeloos meer in mijn mond en ik heb veel geleerd over verschillende voedingsstoffen. Ook heb ik ervoor gekozen om te gaan sporten in combinatie met de voeding, door deze combinatie ben ik veel energieker geworden en zit ik beter in mijn vel.
Het fijne aan het traject dat ik bij Kelsey heb gevolgd was dat zij heel goed luisterde naar mij. Ze gaf mij voldoende ruimte om het proces op mijn manier door te lopen, wat naar mijn idee ook het meest effectief is, want na die 6 maanden is ze er niet meer bij om mij te helpen en moet ik het zelf doen. Ook kon ik tussendoor altijd terecht met een vraag of een dilemma. Ik heb traject dus als zeer prettig ervaren.
Bij deze nog een sportieve foto van mijzelf, ik wens iedereen een gezond leven toe en luister vooral goed naar je lichaam, het is een cadeautje aan jezelf!
May Kuipers (1995)