Professionals

Westland-Gezond, praktijk voor voeding, beweging & leefstijl, bestaat uit een team van drie diëtisten; Yvon van de Wetering-Vreugdenhil, Kelsey Picauly en Susanne Moerland. Doordat wij allemaal behalve diëtist ook personal trainer zijn, kunnen wij jou als cliënt de optimale begeleiding bieden. Deze combinatie van diëtist en personal trainer heeft zich voorheen namelijk altijd uitbetaald in mooie resultaten en tevreden klanten. Onze praktijk is gevestigd in The Gym in ’s-Gravenzande waarin wij alle ruimte en materialen tot onze beschikking hebben. Daarnaast hebben wij ook nog een vestiging in Rhoon. Wil je weten of onze werkwijze bij jou past? Je bent altijd welkom op een vrijblijvend informatiegesprek. Maak gemakkelijk een afspraak!

Behalve onze particuliere behandeling hebben wij ook een programma voor bedrijven. Dit Samen-Fit vitalitetitsprogramma omvat alle aspecten om op een leuke manier bij te dragen aan gezondere, productievere werknemers en daarnaast de teamspirit binnen het bedrijf te verhogen. Benieuwd wat wij jouw bedrijf precies kunnen bieden? Check www.samen-fit.nu! Wij hebben er zin in om aan de slag te gaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yvon van de Wetering – Vreugdenhil

Opleidingen en trainingen

 • -BHV + AED (2018)
 • – Module Borstvoeding (2018)
 • – Academie ‘Prikkelbare Darm Syndroom’ (2016)
 • -Functional trainer (2015)
 • -Module PDS 2 (Prikkebare Darm Syndroom) (2015)
 • -Congres Sportvoeding (2015)
 • -Een cursus motiverende gespreksvoering (2014)
 • -Workshop: ‘Op weg naar een gezonder gewicht en het behoud daarvan: het koolhydraatarme, eiwitrijke dieet in de behandeling van patiënten met ernstig overgewicht en/of diabetes type 2’ (2014)
 • -Een module over PDS (Prikkelbare Darm Syndroom) (2013)
 • – HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek (2009-2013)
 • – Personal Trainer (2012)
 • – MBO sport en bewegen (2005-2009) met als specialisaties ‘muziek en bewegen’, ‘fitness A en B’ en ‘bewegingsconsulent’.

Mijn naam is Yvon van de Wetering-Vreugdenhil en in 2013 ben ik afgestudeerd als diëtiste aan de Haagse Hogeschool. Sindsdien ben ik werkzaam in mijn eigen praktijk; Westland-Gezond. Het feit dat ik mijn passie op Westland-Gezond kon richten heeft zijn vruchten afgeworpen. Er zijn al vele mooie resultaten bereikt en de klanten zijn tevreden. Dat heeft ervoor gezorgd dat de praktijk inmiddels zo is gegroeid dat ik nu samenwerk met mijn collega’s Kelsey Picauly en Susanne Moerland. Daarnaast hebben wij niet alleen meer een particuliere tak maar ook een vitaliteitsprogramma voor bedrijven. Ik vind het ontzettend leuk dat mijn werkzaamheden breed zijn en dat ik mensen op alle aspecten kan coachen. De ene dag verzorg ik bootcamps in de frisse buitenlucht waarna ik doorga naar een kookworkshop en de volgende dag geef ik meerdere één-op-één coachings. Samen zoeken naar een gezonde leefstijl die past bij jouw situatie, ik zie het als een uitdaging en hoop dat ik jou hier binnenkort ook in mag begeleiden!

profielfoto-kelsey-westland-gezond

Kelsey Picauly

Opleidingen en trainingen

– HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek (2012-2016) met de focus op praktijkgericht werken, leefstijlcoaching, sport en voeding en alternatieve voeding.
– Werkervaring bij 2 diëtistenpraktijken (2015-2016) waaronder Westland-Gezond, met de focus op behandeling en voorlichting.
– Onderzoek Voeding en Mondgezondheid (2016), voedingsgerelateerde tanderosie bij kinderen.
– Opleiding tot zwemlerares bij Rotterdamse Reddingsbrigade met EHaD (2007).

Ik ben Kelsey Picauly en sinds 1 januari 2017 versterk ik de praktijk Westland-Gezond. Yvon heeft mij in de laatste periode van mijn 4-jarige opleiding tot diëtiste begeleid. Hierdoor sluiten onze werkwijzen goed op elkaar aan en zijn we goed op elkaar ingespeeld. Ik bied begeleiding op het gebied van leefstijlverandering, waarbij samen een balans wordt gevonden tussen voeding, beweging en ontspanning die past bij jouw leefsituatie. Tijdens dit traject neem ik twijfels, onduidelijkheden en fabels omtrent voeding weg. Daarnaast leer je juiste keuzes te maken in lastige situaties zoals verjaardagen, vakantie en feestdagen. Met het uiteindelijke doel dat je zelfstandig je leefstijlverandering kunt behouden. Ik richt mij binnen de praktijk Westland-Gezond in het bijzonder op het begeleiden van kinderen en op de aanpak van voedingsgerelateerde mondproblemen. Ik heb er super veel zin en ik begeleid jou graag op weg naar een gezonde leefstijl!

Suus-2

Susanne Moerland

Opleidingen en trainingen

– HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek (2014-2018) met de focus op praktijkgericht werken, leefstijlcoaching en sport & voeding.
– Fitnesstrainer A diploma (2017)
– Onderzoek Verantwoordelijkheid tussen werkgever en werknemer m.b.t. gezondheid
– Werkervaring als Personal Trainer en bootcamp-instructrice op basisscholen

Ik ben Susanne Moerland en sinds 1 maart 2019 ben ik werkzaam als diëtist voor Westland-Gezond. Lekker in je vel zitten, je energiek voelen en een goede balans tussen gezonde voeding, sporten en een uitstapje op z’n tijd zijn elementen waar ik veel waarde aan hecht. Ik vind het belangrijk om cliënten keuzes te leren maken die niet alleen een positieve uitwerking hebben op hun gezondheid maar waar ze zich ook goed bij voelen en die bovenal op de langere termijn zijn vol te houden. Doordat ik mijn afstudeerstage bij Westland-Gezond heb gelopen onder begeleiding van zowel Yvon als Kelsey, sluiten onze werkwijzen nauw op elkaar aan. Binnen Westland-Gezond richt ik mij zowel op het Samen-Fit vitaliteitsprogramma als op de particuliere personal coaching en personal training.