Professionals

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yvon van de Wetering – Vreugdenhil

Opleidingen en trainingen

  • -Academie ‘Prikkelbare Darm Syndroom’ (mei 2016)
  • -Functional trainer (dec. 2015)
  • -Module PDS 2 (Prikkebare Darm Syndroom) (nov. 2015)
  • -Congres Sportvoeding (nov. 2015)
  • -BHV + AED (2014)
  • -Een cursus motiverende gespreksvoering (2014)
  • -Workshop: ‘Op weg naar een gezonder gewicht en het behoud daarvan: het koolhydraatarme, eiwitrijke dieet in de behandeling van patiënten met ernstig overgewicht en/of diabetes type 2’ (2014)
  • -Een module over PDS (Prikkelbare Darm Syndroom) (2013)
  • -Personal Trainer (2012)

Momenteel ben ik bezig met een HBO module klinische psychologie 1 en 2. Deze module volg ik om naast voeding en beweging meer inzicht te krijgen in het derde aspect binnen leefstijl, psychologie. Tevens heb ik ruime ervaring met het geven van groepslessen binnen health clubs. Na het verzorgen van de lessen Zumba, Power pump en Military Training ben ik helemaal gelukkig. Als spontaan en sociaal persoon vind ik het leuk om te koken (nieuwe recepten uit te proberen), op stap te gaan en te sporten. Het feit dat ik mijn passie op Westland-Gezond kan richten, werpt zijn vruchten af. Ik heb het naar mijn zin, de resultaten zijn positief en de klanten tevreden. Mag ik jou binnenkort begeleiden naar een gezonde leefstijl welke bij jou past? Ik heb er zin in!

profielfoto-kelsey-westland-gezond

Kelsey Picauly

Opleidingen en trainingen

– HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek (2012-2016) met de focus op praktijkgericht werken, leefstijlcoaching, sport en voeding en alternatieve voeding.
– Werkervaring bij 2 diëtistenpraktijken (2015-2016) waaronder Westland-Gezond, met de focus op behandeling en voorlichting.
– Onderzoek Voeding en Mondgezondheid (2016), voedingsgerelateerde tanderosie bij kinderen.
– Opleiding tot zwemlerares bij Rotterdamse Reddingsbrigade met EHaD (2007).

Ik ben Kelsey Picauly en ik versterk Yvon per 1 januari 2017 in de praktijk Westland-Gezond. Yvon heeft mij in de laatste periode van mijn 4-jarige opleiding tot diëtiste begeleid. Hierdoor sluiten onze werkwijzen goed op elkaar aan en zijn we goed op elkaar ingespeeld. Ik bied begeleiding op het gebied van leefstijlverandering, waarbij samen een balans wordt gevonden tussen voeding, beweging en ontspanning die past bij jouw leefsituatie. Tijdens dit traject neem ik twijfels, onduidelijkheden en fabels omtrent voeding weg. Daarnaast leer je juiste keuzes te maken in lastige situaties zoals verjaardagen, vakantie en feestdagen. Met het uiteindelijke doel dat je zelfstandig je leefstijlverandering kunt behouden. Ik richt mij binnen de praktijk Westland-Gezond in het bijzonder op het begeleiden van kinderen en op de aanpak van voedingsgerelateerde mondproblemen. Ik heb er super veel zin en ik begeleid jou graag op weg naar een gezonde leefstijl!