Start 22 september 2021

LEKKER FIT

Ben jij die extra kilo’s ook zo zat? Wij van Westland-Gezond hebben een uniek programma ontwikkeld voor jou! In dit 12 weken programma komen alle aspecten van een gezonde leefstijl aan bod.

Wat is LEKKER FIT!?
Tijdens het programma ga je samen met maximaal 5 andere deelnemers aan de slag met je voeding, beweging en bewustzijn. Door deze drie factoren samen aan te pakken, is de kans veel groter dat je jouw persoonlijke doel gaat halen en blijft behouden.

Deze 12 weken volg je een intensief programma. Je hebt wekelijks afspraken in groepsverband of individueel bij jouw coach, daarnaast volg je elke week een sportles. Door de intensiviteit van het programma en aandacht voor voeding, beweging, maar ook mind heb je alle tools in handen om er écht een succes van te maken!

image

In deze 12 weken vinden er 5 individuele consulten plaats. Bij het eerste consult vragen we jou ter voorbereiding van dit gesprek ten minste drie dagen een online voeding- en bewegingsdagboek bij te houden en jouw online intakeprofiel in te vullen. Aan de hand van de dagboeken wordt er dieper op jouw voeding- en bewegingsgewoonten ingegaan en leren wij je beter kennen, zodat er gericht advies kan worden gegeven. Daarnaast komen jouw verwachtingen en motivatie ter sprake en wordt er gemeten en gewogen om zo je progressie in deze 12 weken vast te leggen. Tevens wordt er voldoende tijd aan jouw beweegpatroon en overige leefstijlaspecten besteed, zoals slaap, ontspanning en stress. Na afloop van het gesprek ontvang je een e-mail met een uitwerking van het gesprek, waaronder jouw ideale dagmenu waarbinnen je kunt leren te variëren.

In de vervolgconsulten bespreken we hoe het gaat en geven we antwoord op al je vragen. Bij deze consulten wordt er ook gemeten en gewogen.

Tijdens het LEKKER FIT! programma vinden er 5 groepsbijeenkomsten plaats. Tijdens de groepsbijeenkomsten wordt je kennis verhoogd doormiddel van verschillende onderwerpen. De onderwerpen die aanbod komen zijn voeding, beweging en hoe krijg je energie, ‘live’ koken, etiket lezen, lastige situaties, slaap- en zelfmanagement en recept lezen + recept voor succes. Daarnaast geven we elkaar tips en werken de andere deelnemers, welke zitten ‘in hetzelfde schuitje’ zeer motiverend.

Corona update: Mocht het niet mogelijk zijn dit op locatie te doen? Dan vinden de groepsconsulten plaats via teams.

Wekelijks ga je er in onze studio tegenaan bij de LEKKER FIT! training. Tijdens deze training komen zowel kracht als uithoudingsvermogen aanbod. Dit is de ideale combinatie om je zo fitter, sterker en lekkerder in je vel te voelen.

Investeer jij in jezelf en je gezondheid? De investering voor het intensieve LEKKER FIT! programma is €767,-. We maken een specificatie welke je in kunt dienen bij de zorgverzekeraar. Afhankelijk per verzekeraar wordt er rond de €195,- euro vergoed.

In dit bedrag zit alles inbegrepen, individuele consulten, ideale persoonlijk dagmenu, weeg- en meetmomenten, 5 groepsbijeenkomsten, een live kookles en 12 sporttrainingen. Daarnaast kan je altijd mailen, appen of bellen voor al je vragen.

Martin van Wingerden ging je onder andere voor. Lees hier zijn verhaal.

Startdatum: We starten 2 groepen, namelijk op woensdag 22 september om 18.30 uur en zaterdag 2 oktober om 10.00 uur

Online informatiebijeenkomst
Ontvang je graag meer informatie over LEKKER FIT!? Neem dan deel aan onze informatiebijeenkomst op woensdag 15 september 2021 om 19.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst delen we meer informatie over het programma en beantwoorden we al jullie vragen.

Meld je hieronder aan voor meer informatie, dan bellen we je op voor een toelichting. Direct inschrijven kan natuurlijk ook!

  Naam:

  E-mailadres:

  Telefoonnummer:

  Opmerkingen:

  Maak een keuze:

  Op weg naar een gezondere leefstijl!