Health check

Heb jij altijd al willen weten hoe je er fysiek voorstaat? In welke BMI categorie val je met je huidige gewicht en hoe staat het ervoor met je vetpercentage en spiermassa? Wat zijn op dit moment je bloedwaardes betreft bloeddruk, glucose en cholesterol? Hoe scoor jij bij de conditietest? Tijdens onze health check worden deze vragen beantwoord. Naast de metingen ga je met een van onze enthousiaste professionals in gesprek over jouw leefstijl en krijg je concrete tips om direct mee aan de slag te gaan.

Hoe werkt een health check?

Tijdens de health check worden diverse testen afgenomen zoals de lichaamssamenstelling, een lenigheidstest, een conditietest,  een bloeddruk-, cholesterol-, en bloedsuikertest. Om de health check optimaal te kunnen benutten, wordt voorafgaand aan de health check een vragenlijst naar je toegestuurd om inzicht te krijgen in de huidige leefstijl. De onderwerpen voeding, beweging, ontspanning, roken en slaap komen uitgebreid aan de orde. Tenslotte worden er persoonlijke doelen opgesteld en krijg je voldoende handvatten aangereikt om jouw doelen te behalen. Natuurlijk is er tijdens de health check ruimte voor persoonlijke invulling. De health check duurt in totaal 90 minuten en de investering is €160,- inclusief bloedtesten, voorbereidingstijd en uitwerktijd.

Vitale bedrijven met Samen-Fit

 

Het onderdeel health check aanbieden aan jouw medewerkers? Dat kan! Onze health check valt het onder de leidraad voor een Preventief medisch onderzoek (PMO). Zie voor meer informatie onze website voor ons Samen-Fit programma.