1 : 4 Group Training

Samen kom je verder dan alleen

1 : 4 Group Training

Wil jij het beste uit jezelf halen? Wanneer je sport altijd begeleiding krijgen en in een kleine groep resultaten behalen? Dan ben je in onze nieuwe studio aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist op het gebied van leefstijl en sport.

Je loopt bij ons binnen en kunt in volledige privacy jezelf omkleden in onze individuele kleedkamers. Hierna ga je aan de slag met maximaal drie anderen deelnemers. Een van de Personal Trainers uit ons team werkt met jou in 45 minuten een programma af om jouw doelen te helpen bereiken. Daarna kun je natuurlijk met een voldaan gevoel naar huis gaan, of nog even gezellig blijven hangen voor een bakkie, te socializen of gewoon even tot rust te komen van de training.

Voordelen van 1 : 4 Group Training:
• Individuele kleedruimte voor omkleden en douchen
• Drink lekker een kopje thee naderhand
• Optioneel: maandelijks vijftien minuten individuele meting

image

* Heb je interesse in deze training, maar wil je hem graag op een andere dag? Neem dan contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bekijken.

I.V.M. het corona virus zullen de trainingen helaas later van start gaan dan gepland (juni 2020). Wel kun je alvast een waardebon afnemen en een plek reserveren.  Stuur hiervoor een mail naar info@westland-gezond.nl of meld je aan via de onderstaande link. 

• Optioneel: maandelijks vijftien minuten individuele meting en voortgangsgesprek met jouw coach

F.L.I.P. Training®

Bij onze F.L.I.P. training® wordt je op alle mogelijke manier uitgedaagd. Zo werk je aan je fitheid, word je lenigheid verbeterd, werken we aan je kracht(uithoudingsvermogen) en dit alles doen we op een bij jou passende intensiteit.

O.C.M. Training®

Bij Westland-Gezond kun je meedoen aan de Ontspanning, Core en Mind (O.C.M.) trainingen. Wij gebruiken technieken om jou te leren hoe je jezelf kunt ontspannen. We starten de les met een ontspanningsoefening, vervolgens trainen we 20 minuten de core en sluiten de les af met een uitgebreide oefening om weer ontspannen naar huis te gaan. Daardoor voel je je niet alleen prettiger, je presteert beter en je raakt zowel fysiek als mentaal meer in balans.

Op weg naar een gezondere leefstijl!