1 : 6 Groep Training

Corona update

per 1 juli 2020 mogen we weer van onze trainingsstudio gebruik maken. We voldoen aan alle RIVM richtlijnen dus je bent van harte welkom.

Samen kom je verder dan alleen

1 : 6 Groep Training

Wil jij het beste uit jezelf halen? Wanneer je sport altijd begeleiding krijgen en in een kleine groep resultaten behalen? Dan ben je in onze nieuwe studio aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist op het gebied van leefstijl en sport.

Je loopt bij ons binnen en kunt in volledige privacy jezelf omkleden in onze individuele kleedkamers. Hierna ga je aan de slag met maximaal vijf anderen deelnemers. Een van de personal trainers uit ons team werkt met jou in 45 minuten een programma af om jouw doelen te helpen bereiken. Daarna kun je natuurlijk met een voldaan gevoel naar huis gaan, of nog even gezellig blijven hangen voor een bakkie, te socializen of gewoon even tot rust te komen van de training.

Voordelen van 1 : 6 Groep Training:
• Individuele kleedruimte voor omkleden en douchen
• Trainen in een kleine groep onder professionele begeleiding
• Drink lekker een kopje thee naderhand
• Optioneel: maandelijks vijftien minuten individuele meting

Klaar voor de start? Plan nu jouw kosteloze proefles.
Geef hieronder op met welke les je mee wilt doen, we nemen contact met je op.

image

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Maak een keuze:

Opmerkingen:

Mogelijkheden bedrijven

Jouw collega’s op een andere manier leren kennen en werken aan de teambuilding en je conditie? Reserveer een uur met één van onze personal trainers in onze trainingstrainingsstudio. Neem contact op voor meer informatie via info@Westland-gezond.nl of kijk op www.samen-fit.nu. 

F.L.I.P. Training®

Bij onze F.L.I.P. training® wordt je op alle mogelijke manieren uitgedaagd. Zo werk je aan je fitheid, word je lenigheid verbeterd, werken we aan je kracht(uithoudingsvermogen) en dit alles doen we op een bij jou passende intensiteit.

Hiervoor staat onze F.L.I.P.  

Fitness – Hoe fit ben je nu werkelijk en wat kun je allemaal bereiken met je lichaam?
Limber – Oftewel: Lenigheid, want hoe leniger je bent hoe lager je risico op allerlei kwaaltjes!
Intense – Je wordt in deze training uitgedaagd om het randje op te zoeken van wat jij kunt.
Power – Voel je sterker er krachtiger door de dag heen.

O.C.M. Training®

Bij Westland-Gezond kun je meedoen aan de Ontspanning, Core en Mind (O.C.M.) trainingen. Wij gebruiken technieken om jou te leren hoe je jezelf kunt ontspannen. We starten de les met een ontspanningsoefening, vervolgens trainen we 20 minuten de core en sluiten de les af met een uitgebreide oefening om weer ontspannen naar huis te gaan. Daardoor voel je je niet alleen prettiger, je presteert beter en je raakt zowel fysiek als mentaal meer in balans.

• Optioneel: maandelijks vijftien minuten individuele meting en voortgangsgesprek met jouw coach

Op weg naar een gezondere leefstijl!